Loading Events

« Kaikki Events

  • This event has passed.

KasvuOpen 2017: Semifinaali, Lohja

6.6.2017 @ 13.00 - 16.00

Banneri Novagon kuvakarusellliin_2017_080317

 

KUTSU

Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun Kasvupolku® huipentuu Kasvu Open semifinaaliin!

 

Tule oppimaan kanssayrittäjien tarinoista sekä kuulemaan kokemuksia kasvun tekemisestä. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu juuri sinulle! Ota myös omat yrittäjäverkostosi mukaan!

Lohja 6.6. kello 13-16

Luksia & Laurea AMK, Auditorio, Nummentie 6, Lohja

Semifinaalissa juhlitaan Kasvupolun onnistumisia ja päästään tutustumaan alueen tulevaisuutta luoviin yrityksiin heidän pitchaustensa kautta. Tuomaristo tulee kommentoimaan ja haastamaan yrityksiä vielä viimeisen kerran ennen Kasvupolun voittajan ja kunniamainitun valitsemista. Sinulla on loistava mahdollisuus kartuttaa kasvunälkäisten yritysten verkostoasi tulemalla paikalle ja tutustumalla yrittäjiin, kumppaneihin ja muihin aiheesta kiinnostuneisiin. Ohjelmassa on myös yhteistä keskustelua kasvuun ja kasvun tekemiseen liittyen, jolloin pääset oppimaan kanssayrittäjiltä aiheesta.

HUOM: Muista ilmoittautua ja ilmoittaa verkostosi tapahtumaan osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Kasvu-Open-semifinaalikiertue

Tilaisuuden tarkempi ohjelma: https://www.kasvuopen.fi/kalenteri/kasvu-open-semifinaali-lansi-uudenmaan-kasvupolku

 

Lämpimästi tervetuloa, ota työkaverisi ja yrittäjätoverisi mukaan!

Jos haluat lisätietoa tapahtumasta tai Kasvu Openista, otathan yhteyttä Kasvupolun vetäjiin Janne Roihaan tai Lassi Starckiin.

Lassin yhteystiedot: 0400 528 408, lassi.starck@roihu.com

Jannen yhteystiedot: 044 034 2179, janne.roiha@roihu.com

 

Länsi-Uudenmaan ja Salon tulevaisuus muodostuu elinvoimaisista ja kasvavista yrityksistä
Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma – KasvuOpen 2017 – toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Länsi-Uudenmaan alueella toimivan Novago Yrityskehitys Oy:n ja Salon seudulla toimivan YritysSalon sekä paikallisten yhteistyökumpanien kanssa. Kasvupolun nettisivut: https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/lansi-uudenmaan-kasvupolku

Mikä Kasvupolku®? Kasvupoluksi kutsutaan Kasvu Openin alue- tai toimialakohtaista tapahtumakokonaisuutta. Kasvupolku käsittää yleensä starttitilaisuuden, kaksi sparrauspäivää eli Kiitorataa sekä semifinaalin, josta kaksi lupaavinta yritystä etenee valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin. Kiitoradoilla yritykset kohtaavat eri alojen asiantuntijoita eli mylläreitä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Tutustu sanastoon ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Details

Date:
6.6.2017
Time:
13.00 - 16.00

Organizer

Novago Yrityskehitys Oy
Phone:
+358193691865
Email:
Website:
www.novago.fi