Loading Events

« Kaikki Events

  • This event has passed.

KasvuOpen 2018: Kiitorata 2 & semifinaali @ Raasepori

10.04.2018 @ 8.00 - 16.30

Kuvituskuva_artikkelikuva_nettiin_radat

Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun Kasvupolku – Aika sytyttää Kasvun Kipinä! 

2. Kiitoratapäivä & semifinaali – Raasepori

Päivän yhteisessä aloituksessa yritykset pitchaavat omat kasvutavoitteensa ja myllärit esittäytyvät. Esittelyiden jälkeen kahdenkeskiset sparraustapaamiset alkavat. Päivän aikana jokainen mukaan valittu yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Päivä päätyy yhteiseen lopetukseen, jossa kootaan päivän opit yhteen.

Mikä on mylläri?
Kasvu Openin Kiitoradalla huippuasiantuntijat ja yksityiset sekä julkiset rahoittajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen kasvunnälkäisille yrityksille parhaat kasvun eväät. Kasvu Openissa näitä asiantuntijoita kutsutaan mylläreiksi. Myllärit ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita, jotka vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat kasvun tehneitä yrittäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia, juristeja, hallitusammattilaisia, kansainvälistymisosaajia, julkisia ja yksityisiä rahoittajia. enkelisijoittajia ja strategian sparraajia.

Haluan lisätietoja Kasvupolusta! Ota yhteyttä:
Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun Kasvupolku® fasilitaattori:
Janne Roiha
044 034 2179
janne.roiha@roihu.com

 

Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma – KasvuOpen 2018 – toteutetaan yhteistyössä Länsi-Uudenmaan alueella toimivan Novago Yrityskehitys Oy:n ja Salon seudulla toimivan YritysSalon sekä paikallisten yhteistyökumpanien kanssa. Kasvupolun nettisivut: https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/lansi-uudenmaan-ja-salon-seudun-kasvupolku-2018

Lähtökohtana yrityksen idea ja suunnitelma
Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta yrittäjä saa apua kasvusuunnitelmaansa. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat – lisää vain kasvutahto ja sisu. Sparraus lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Kasvupolku®? Kasvupoluksi kutsutaan Kasvu Openin alue- tai toimialakohtaista tapahtumakokonaisuutta. Kiitoradoilla yritykset kohtaavat eri alojen asiantuntijoita eli mylläreitä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Tutustu sanastoon ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Details

Date:
10.04.2018
Time:
8.00 - 16.30

Organizer

Novago Yrityskehitys Oy
Phone:
+358193691865
Email:
Website:
www.novago.fi