Loading Events

« Kaikki Events

Lohjan Expo – Yritystreffit ja Rekrytointimessut

05.10.2017 @ 10.00 - 15.00

LohjaExpo on Yritys ja Rekrytointitapahtuma, joka järjestetään torstaina 5.10.2017 Lohjalla Sporttikeskus Tennarissa, lukiosalissa. Tavoitteena on luoda tapahtumasta vuosittainen perinne. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Lohjan kaupunki, Uudenmaan TE-toimisto ja Novago Yrityskehitys Oy. Yritykset pääsevät verkostoitumaan, löytämään uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

 Yritystreffeillä yritykset ensin ilmoittautuvat mukaan, jonka jälkeen muut voivat varata aikoja neuvotteluihin ja esittelyihin. Yritystreffien jälkeen yritykset jatkavat oman toimintansa esittelyä rekrytapahtuman kävijöille. Yritykset voivat halutessaan rekrytoida työnhakijoita ja työnhakijoilla on tilaisuus tutustua yrityksiin sekä löytää mahdollisesti työpaikka. Rekrytapahtumassa annetaan neuvoja työnhakuun.

Ohjelma:
klo 10-12 Yritystreffit
klo 12-15 Rekrytointimessut

 

Yritystreffit

Kaikki yritykset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan ja voivat osallistua YritysTreffeille klo 10.00-12.00 välillä. Treffeillä tapaat uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, vaihdat ajatuksia kollegojen kanssa sekä pääset verkostoitumaan.

Treffikalenterimme auttaa sinua löytämään jo etukäteen ne yritykset, joiden kanssa haluat päästä keskustelemaan kahden kesken.

Rekrytapahtuma

Yritykset pääsevät rekrytoimaan motivoituneita osaajia ja kertomaan tarjolla olevista työpaikoista sekä tapaamaan ja haastattelemaan työnhakijoita. Tapahtuma on esittelijöille maksuton.

Rekrytapahtuman ajankohta on klo 12-15

Työnhakijalla on tilaisuus löytää työpaikka, sillä paikalla on runsaasti rekrytoivia työnantajia. Samalla voi tutustua mm. neuvontapalveluihin ja kansainväliseen työnvälitykseen.  Hakemuksen ja CV:n hiomiseen saat apua CV-klinikalta.

Lisää tietoja https://www.lohjaexpo.fi/!

 

Details

Date:
05.10.2017
Time:
10.00 - 15.00

Venue

Tennari
Rantapuisto 45
Lohja, 08100 Finland
+ Google Map
Website:
https://www.lohjaexpo.fi/