Loading Events

« Kaikki Events

  • This event has passed.

TEEMA-ILTA: Miten yrityksestä tehdään menestyvä? 23.5.2017

23.5.2017 @ 18.00 - 20.00

YRITYKSEN MAINE JA IMAGO

Hyvämaineinen yritys saa asiakkaat ostamaan palveluja tai tuotteita yhä uudestaan. Imago on yrityksen itsestään antama kuva tai vaikutelma.

· Miten luodaan uskollinen asiakaskunta ja hyvä maine nollasta?
· Tyytyväinen henkilökunta, tyytyväiset asiakkaat

Novagon Teema-illassa Hanko-brändiä hyödyntävä sarjayrittäjä Nana Närhi, Tytyrin kaivosbrändin synnyttäjä Lohjan matkailupäälikkö Minna Ermala ja asiakaskokemukseen yrityskasvun perustanut tilitoimistoyrittäjä Dennis Barman.

Aika: tiistaina 23.5.2017 klo 18 – 20
Paikka: Tytyrin elämyskaivos, Kuilukatu 42, Lohja. Pue lämpimästi, kaivoksessa +8C ja salissa +20C.

Ilmoittaudu tästä 23.5 tilaisuuteen!

Paikkoja on tällä kertaa tuplasti enemmän, sillä tilaisuus järjestetään Tytyrin kaivoksessa. Tarvitsemme kuitenkin ilmoittautumisesi viimeistään torstaina 18.5.2017 (info@novago.fi)

yleisokierros

KLO 17-18 VOIT OSALLISTUA KAIVOSKIERROKSELLE

Kierros on ilmainen Teema-iltaan osallistuville. Ilmoittautuminen on pakollista. Opastettu kierros vie syvälle maan alle mainarien maailmaan Suomen nopeimmalla hissillä.

 

Tytyri

MUSEOSTA HI-TECH ELÄMYKSEKSI

Suomen nopein hissi ja huikeat valoteokset, näyttelyt, konsertit ja kokoustilat brändättiin Tytyrin elämyskaivokseksi maaliskuussa 2017. Miksi tehtiin uusi brändi ja miten asiakkaita houkutellaan? Pienestä budjetista ja isoista teoista kertoo Lohjan matkailupäällikkö Minna Ermala www.tytyrielamyskaivos.fi

 

Hima&HuvilaLITE BÄTTRE KAKKOSKOTI

Miten luotiin unelma kakkoskodista Hangossa? Orastaviin trendeihin voi ja tulee iskeä kyntensä. Mutta miten siitä tehdään kannattavaa? Ja kuinka luoda mainetta varakkaiden asiakkaiden keskuudessa. Iki-innostava ja innostunut Nana Närhi, Hima & Huvilan perustaja ja Hangon yrittäjien puheenjohtaja www.himajahuvila.fi 

 

Dennis Barman1TYYTYVÄINEN HENKILÖSTÖ, TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Suuren liikevaihdon saavuttaminen ja kannattavassa kasvussa onnistuminen ovat kovaa työtä. Jokainen uusi rekrytointi on vaativa ja jokainen uusi asiakas asettaa haasteen lunastaa asiakkaan odotusarvot yhä uudelleen. Azets Raaseporin tilitoimiston johtaja Dennis Barman kertoo, miten yrityksestä tehdään menestyvä. www.azets.fi/tilitoimistot/raasepori

 

 

OHJELMA

klo 17-18     Voit osallistua yleisökierrokselle kaivoksessa. Kierros on ilmainen Teema-iltaan osallistuville. Ilmoittautuminen on pakollista. Pue lämpimästi, Tytyrisalissa +20C ja kaivoksessa +8C.

TEEMA-ILTA Tytyri-salissa
Jos osallistut vain Teema-iltaan, saavuthan kaivokselle aikaisintaan 17.40 ja viimeistään 17.55. Saat ylhäältä kypärän ja pääset hissillä alas.
klo 18          Tervetuloa – tarjoilu simaa, sipsejä ja munkkeja
18.05-18.35 Tytyri: Museosta hi-tech elämykseksi – Minna Ermala, Lohjan matkailupäällikkö
18.35-19.05 Tyytyväinen henkilöstö, tyytyväiset asiakkaat – Dennis Barman, Azets Insights
TAUKO
19.20-19:50 Hyvä maine nollasta: Lite bättre kakkoskoti – Nana Närhi, Hima&Huvila
-> 20.00      keskustelua ja verkostoitumista

Tilaisuus on maksuton ja sisältää pientä tarjoilua. Esittelyjen ohessa ja niiden päätyttyä voi jäädä paikan päälle kyselemään asiantuntijoilta tai tutustumaan muihin osallistujiin.

"Tilaisuuksien suosio on yllättänyt meidät! Tarkoitus on antaa osallistujille kättä pitempää tietoa omaa yritystä ajatellen. Sekä esiintyjät että osallistujat ovat olleet tyytyväisiä." Novagon yritysneuvojat

koneMaailman pisin hissien testauskuilu sijaitsee Lohjan maaperässä, Tytyrin kaivoksessa. KONE Oyj:n 330 metriä pitkä testikuilu vastaa 100 kerrosta korkeaa pilvenpiirtäjää.
https://www.youtube.com/watch?v=Sp__COF2f8g

Details

Date:
23.5.2017
Time:
18.00 - 20.00
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Tytyrin elämyskaivos, Tytyri-sali
Kuilukatu 42
Lohja, 08100 Finland
+ Google Map
Website:
http://www.tytyrielamyskaivos.fi/