novago-button3Kasva ja kehitä

Länsi-Uudellamaalla yrityksistä kahdeksan kymmenestä on pieniä, alle 5 henkilöä työllistäviä. Kuitenkin jo kasvussa olevien yritysten lisäksi näissä, tällä hetkellä vielä pienissä yrityksissä on eväitä suurempaan kokoon ja liikevaihtoon.

Kiireisenä yrittäjänä sinun voi olla vaivalloista löytää sopiva ratkaisu suuresta valikoimasta palveluita ja er rahoitusvaihtoehdoista juuri sinun yrityksellesi.

Joustavimmin aloitat yritystoimintasi kehittämisen kääntymällä paikallisten Yritys-Suomi edustajien puoleen Länsi-Uudellamaalla. Meistä saat kumppanin, johon on helppo ottaa yhteyttä yrityksen eri kehitysvaiheissa.

Novagon yritysneuvojat tarjoavat sekä sparrausta että asiantuntijaapua yrityksen kehittämisessä mm. strategisessa suunnittelussa, rahoituksessa, markkinointiviestinnässä, laajentamisessa, henkilökuntaan liittyvissä aiheissa sekä muissa kehitystarpeissa. Me myös tunnemme asiantuntijaverkostoja, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin.

Yritystoiminnassa ja erityisesti rahoituksessa ja työvoiman rekrytoinnissa Sinua auttavat verkostossa mukana olevat FinnveraTekesUudenmaan ELY-keskus sekä TE-palvelut. Maaseutualueen yritystoiminnan kehittämistä rahoitetaan Pomoväst ry:n (yritykset Hangossa, Inkoossa, Raaseporissa ja Siuntiossa) ja Ykkösakseli ry:n (Lohjan yritykset keskusta-alueen yrityksiä lukuun ottamatta) kautta.

Valtakunnallisesti teemme yhteistyötä Suomen muiden yrityskehitysyhtiöiden kanssa, yritysten kasvuohjelmien sekä muiden yritystoimintaa tukevien tahojen kanssa.

Novagon neuvonta on asiantuntijoiden antamaa, luottamuksellista ja henkilökohtaista. Yritysneuvonta on maksutonta.

Varaa tapaaminen puhelimitse 019 369 1865 tai sähköpostilla info@novago.fi.

Eritysosaamista hankkeiden kautta:

 

 

novago-button5Kansainvälistyminen

Yrityksen kehittäminen voi myös olla kansainvälistymistä. Länsi-Uusimaa sijantipaikkana tarjoaa tähän loistavat edellytykset.

Kansainvälistyminen voi olla liiketoimintaa ulkomaisten asiakkaiden kanssa tai oman liiketoiminnan tai sen osien siirtämistä pois kotimaasta. Kummassakin tapauksessa yrittäjä kohtaa uusia kotimaassa harvoin eteentulevia haasteita.

Kansainvälistyminen lähtee markkinamahdollisuuksien tunnistamisesta eli siitä, missä yrityksesi osaamiselle olisi kysyntää. Kansainvälistyminen edellyttää yleensä osaamisen kehittämistä sekä palvelun, tuotemateriaalien ja tuotannon sopeuttamista kohdemarkkinoille. Tässä Sinua voi auttaa Kansainvälistymistesti, jonka avulla pystyt tunnistamaan yrityksesi kansainvälistymisen vahvuudet ja kehitystarpeet. Lisäksi  apunasi on Kasvuväylä-palvelu.

Utveckling av företaget kan också vara internationalisering.Västra Nylands placering erbjuder utmärkta förutsättningar för det.

Internationalisering kan innebära affärsverksamhet med utländska kunder eller att den egna affärsverksamheten helt eller delvis förflyttas utomlands. I båda fallen står företagaren inför nya utmaningar, som sällan påträffas i hemlandet. Novagos experter hjälper dig att komma i gång och hitta nätverk.


Yritys-Suomi

Yritys-Suomen nettisivuilla löydät lisätietoa yrityksen kehittämisestä. Kehittyminen voi olla yritystoiminnan laajentamista, liiketoiminnan– ja osaamisen kehittämistä, tuote- ja palvelukehitystä tai laadun kehittämistä, joista saat kattavan kuvauksen  Yritys-Suomen sivuilta. Apunasi on myös Yrityksen kehittämiskartoitus, jossa kuvaat yrityksesi taustatietoja, nykytilaa ja  tulevaisuuden tavoitteita, henkilöstömäärän kehitystä sekä yrityksesi kehittämistarpeita liiketoiminnan  osa-alueilta. Saat tulostettavan raportin vastauksistasi. Lisäksi Tekesin tarjoama Edelläkävijyystesti voi antaa yrityksellesi uutta näkökulmaa.