Novagossa autetaan liikeidean arvioinnissa, liiketoiminnan suunnittelussa, tukihakemusten käsittelyssä ja rahoituksen järjestämisessä. Palvelu on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta kaikille Hangon, Inkoon, Lohjan, Siuntion ja Raaseporin asukkaille tai alueelle yritystä perustavalle. Novagon kanssa toimii  Yritys-Suomi Länsi-Uusimaan lukuisa ja monipuolinen asiantuntijaverkosto.

Aloittavalla yrittäjällä on lisäksi mahdollisuus saada apua Yrityshautomossa, joka tarjoaa toimitilaa ja tukea alkuvaiheen yritystoiminnan kehittämiseen ja mahdollisuuden verkostoitua toisten samanhenkisten yritysten kanssa.  Yrityshautomovaiheessa yritys osallistuu erikseen sovittavin kustannuksin.

Novago Yrityskehitys Oy:n neuvontapisteet sijaitsevat Lohjalla ja Tammisaaressa. Lisäksi yrittäjiä palvellaan Hangossa, Inkoossa ja Siuntiossa.

Varaa tapaaminen puhelimitse tai sähköpostilla. Voit myös varata etusivulta ajan virtuaalineuvotteluun.

Käytännön toimenpiteitä

Kun olet päätynyt yrityksen perustamiseen, edessäsi on joukko käytännön toimenpiteitä.

Kattavan kuvan niistä saat Yritys-Suomi–sivustolta sekä Suomen Uusyrityskeskukset ry:n sivuilta.

Yrityksen perustamisen voit tehdä vaivattomasti perustayritys.fi -sivuston kautta, mutta muista kuitenkin, että yritysneuvonnan asiantuntija-apu osaltaan varmistaa yritystoimintasi onnistumista.

Oppaat ja laskentaohjelmat

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle -opas (pdf)
Liiketoimintasuunnitelma (www.liiketoimintasuunnitelma.com)
Yrityksen taloussunnittelu ja luvat (Yritystulkki)

Perustamisvaiheen asiantuntijapalvelut

Starttiraha (Te-toimisto)
Finnvera laina