Yritys tarvitsee rahaa käyttöpääomaksi ja investointeihin sekä toiminnan käynnistysvaiheessa että laajentaessaan toimintaa. Laskelmat ja liiketoimintasuunnitelma ovat usein myös edellytys, ennen kuin voit hakea rahoitusta tai tukea yritystoiminnan aloittamiseksi. Kannattavuus- ja rahoituslaskelmat sisällytetään yrityksen liikeideasta työstettävään liiketoimintasuunnitelmaan.

Novagolta saat apua investointien suunnitteluun, rahoituksen suunnitteluun, alustaviin laskelmiin ja hakemuksien laatimiseen. Meillä on myös yhteys paikallisiin rahoituslaitoksiin sekä tietoa erilaisista tukimahdollisuuksista. Muistathan olla ajoissa yhteydessä mikäli suunnittelet suurempi investointeja, huomaat yrityksessä alkavia taloudellisia/rahoitusonglemia tai haluat hakea avustusta. Esimerkiksi rahoituksen hakeminen voi viedä aikaa ja hakemus täytyy joissa tapauksissa saada vierille ennen kuin itse investontitoimet on käynnistetty. Myös silloin kun huomaa ongelmia, nopea reagointi on usein se tapa, jolla voidaan varmistaa kannattava liiketoiminta jatkossa.

Ota yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi sinun yrityksellesi sopivat vaihtoehdot. Novagolla osaamme auttaa sinut alkuun.

Novagon neuvonta on asiantuntijoiden antamaa, luottamuksellista ja henkilökohtaista. Perusneuvonta on maksutonta, mutta kauttamme on saatavissa myös maksullisia asiantuntijapalveluita.

Varaa tapaaminen puhelimitse 019 369 1865 tai sähköpostilla info@novago.fi.

Yritys voi hakea erilaista rahoitusta eri tarpeisiin:

– lainaa
– pääomaa
– takausta
– rahoitustukea/avustusta
– starttirahaa
– palkkatukea

Rahoitus, laskentaohjelmat, investoinnit ja hinnoittelu

Rahoitus, laskentaohjelmat, investoinnit ja hinnoittelu – maksuttomat ohjelmat  (Yritystulkki)

Investointi- ja käyttöpääomalaina – Finnvera

Veroasiat (Verohallinto)

Avustusasioissa ensin yhteys Novagoon! Tässä muutama yleisin:
Hanko, Inkoo, Raasepori, Siuntio: Investointi ja investoinnin tuottavuustutkimus avustukset, Manner-Suomen Maaseuturahoitus –  (Pomoväst)

Lohja (ei keskusta): Investointi ja investoinnin tuottavuustutkimus avustukset, Manner-Suomen Maaseuturahoitus (Ykkösakseli ry)

Kehittämisavustus (ELY-keskus)

Starttiraha (TE-palvelut)

Innovaatiorahoitus, tuotekehitys, kansainvälinen kasvu (usein lainan muodossa) (TEKES)

Kehitysmaihin suuntautuva liikekumppanuus- ja konferenssituki (Finnpartnership)

EU-rahoitus (EU)