Blogi: Voi tätä tiedottamisen tuskaa!

Voi tätä tiedottamisen tuskaa!
Mistä se räätäli lähtee omia kenkiä teettämään? Tekeekö itse, pyytääkö kisälliltä vai ostaako ulkoa? Viestintä ja viestintäasioissa auttaminen kuuluvat oleellisesti Novagon palvelutarjontaan. Mitä siis neuvoksi kun omaa viestintää tulee selkeyttää ja parantaa? Tiedetäänkö parhaiten itse, vai olisiko meidänkin syytä pyytää ulkopuolisen näkemystä?

Viestintaa1Arvannette mihin lopputulokseen päädyttiin? Eli vaikka peiliin katsominen onkin terveellistä ja välillä jopa pelottavaa, niin katsottiin, että myös talon ulkopuolelta on pyydettävä neuvoja ja ajatuksia. Ja kyllähän niitä neuvoja ja ajatuksia sitten saatiinkin. Moni asia oli meille jo ennestään tiedossa mutta joukkoon mahtui myös yllätyksiä ja ahaa-elämyksiä. Meille itsestään selvät asiat eivät välttämättä asiakaskunnalle tai sidosryhmille olekaan aivan yhtä itsestään selviä. Ja toisaalta asioista voi kertoa niin monella eri tavalla.

Apuna tässä prosessissa meillä on ollut muutama todella ammattitaitoinen täti. Eli Joy & Orderin tädit riensivät heti apuun kun kuulivat hädästämme. Voinkin näin loppuraportin saatuani lämpimästi suositella kyseisiä tätejä vastaavanlaisiin tehtäviin. Kyllä täällä Läntisellä Uudellamaalla osataan!

Pari asiaa, jotka tädit meille nostivat esille, olivat:
1.Toteuttakaa blogi!
2.Mitä tahansa teettekin, niin aloittakaa heti!

Viestintaa2Ja mehän emme aikaile, vaan lähdimme heti tuumasta toimeen. Ensi töiksemme tilasimme toimistolle syötävää, ja kun tärkein oli hoidettu alta pois, rupesimme joukolla miettimään, mitkä ne meidän ensimmäiset askeleet voisivat olla. Lopputuloksen näette tässä, eli blogin kirjoittelu alkoi heti muitten kokousten päätyttyä. Tarkoituksena onkin, että blogeja tulee säännöllisen epäsäännöllisesti ja eri kirjoittajien kirjoittamina. Toivottavasti tästä Novagon blogista on Sinulle jatkossa hyötyä ja ehkä vähän hupiakin?

Tämän kertainen blogin kirjoittaja on
Tom Gammals
Novagon tj.

PS: Nyt kun taas tiedämme ja osaamme enemmän myös tiedottamisesta, älkää epäröikö olla meihin yhteydessä asiassa kuin asiassa. Ei sitä koskaan tiedä josko jopa räätälille voisi löytyä apuja lestin suunnitteluun?