Novago on valittu Startti Plus tuottajaksi

”Startti Plussassa keskitytään juuri siihen oikeaan asiaan – eli siihen, mistä löytyy maksava asiakas ja miten heidät saadaan ostamaan yrityksen tuotteita. Me näemme, että tämä on tärkeä lisä aloittavien yrittäjien palvelemisessa. Markkinointi ja myyntitaidot ovat tietenkin tärkeitä kaikille yrittäjille, ja palvelemme heitä kaikkia näissä asioissa. Startti Plus on Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston tämän aiheen ympärille kehittämä uusi konsepti starttiraha-asiakkaille”, sanoo Tom Gammals, Novagon toimitusjohtaja.

Novagon kanssa pureudut liikeideasi avainasioihin alkaen siitä

1) keitä asiakkaasi ovat,
2) miten tavoitat heidät, ja
3) miten saat asiakkaat ostamaan sinulta aina uudestaan.

Huolella toteutettu kehityssuunnitelma luo yrityksellesi askelmerkit pitkälle tulevaisuuteen. Starttirahan saanneille asiakkaille suunnattu palvelu on maksutonta.

Novago on valittu Uudenmaan TE-toimiston Startti Plus -palvelun tuottajaksi alueella Hanko, Inkoo, Lohja, Raasepori ja Siuntio. Startti Plus on TE-toimiston järjestämä maksuton asiantuntijapalvelu asiakkailleen, jotka ovat vasta aloittaneet yrittäjinä. Saat sparrausta myyntisi tehostamiseen ja tukea markkinointitaidoillesi.

Lisätietoja: www.novago.fi/starttiplus

Vuoden 2017 alusta, Uudenmaan TE-toimisto ei enää tilaa starttirahan hakuun liittyviä starttilausuntoja uusyrityskeskuksilta, mutta kannustavat jatkossakin perustamisasiakkaita ja starttiraha-asiakkaita tulemaan neuvontaan.

STARTTI PLUS ESITE

Novago Startti Plus