Verovirasto: Uuden yrittäjän veroinfo, verkkoseminaari, 16.2.

verohallinto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verohallinto järjestää Uuden yrittäjän veroinfon verkkoseminaarina http://www.vero.fi/fi-FI/Tietoa_Verohallinnosta/Uuden_yrittajan_veroinfo_verkkoseminaari(42148)

16.2.2017 klo 10–11.30

Verkkoseminaari on tarkoitettu kaikille uusille yrittäjille tai yrittäjyydestä kiinnostuneille. Saat infossa perustiedot verojen ilmoittamisesta ja maksamisesta, ennakkoveroista, tuloverotuksesta ja arvonlisäverotuksesta.

Kohderyhmä: uudet yrittäjät

Verkkoseminaarin ohjelma

  • Yrityksen perustaminen ja Verohallinnon rekisterit
  • Verojen ilmoittaminen ja maksaminen
  • Perustietoa arvonlisäverotuksesta
  • Usein kysyttyä

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero.

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä. Voit seurata lähetystä tietokoneilla, joihin on asennettu Flash, tai mobiililaitteilla, joissa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä.

Testaa yhteyksien ja flash-ohjaimen toimivuus etukäteen. Tietokoneen tai muun katselulaitteen toimivuuden voi testata Youtube videoita toistamalla. Videoiden toistuessa päivitykset ja asetukset ovat kunnossa. Verkkoyhteyden olisi hyvä olla vähintään 2/1 Mbits, verkkoyhteyden nopeuden voi testata esimerkiksi täällä: http://www.speedtest.net/

Ilmoittaudu näin: Ilmoittaudu tilaisuuteen klikkaamalla Ilmoittaudu tapahtumaan -painiketta.

Varmista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein. Ennen tilaisuutta saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet osallistumisesta.

Tilaisuus on katsottavissa tallenteena 17.2. lähtien.

Ilmoittautuminen: http://www.vero.fi/fi-FI/Tietoa_Verohallinnosta/Uuden_yrittajan_veroinfo_verkkoseminaari(42148)