Siirry pääsisältöön

Raaseporin rekrymessut 13.2.2019

Raaseporin rekrymessut, jotka järjestettiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2018 nimellä Raaseporin työ-messut, valtaavat Novian Tammisaaressa, keskiviikkona 13. helmikuuta 2019 klo 15-18.
– Messut olivat viime vuonna suosittu tapahtuma. Toivon, että vielä useampi työnantaja ja oppilaitos haluaa olla mukana tänä vuonna, sanoo Lotta Lerviks, vt. Kehityspäällikkö Raaseporin kaupungilta.
– Messut ovat myös hyvä tilaisuus esitellä omaa toimintaansa, vaikka rekrytointiasiat eivät olisikaan ajankoh-taisia juuri tällä hetkellä, lisää Alexandra Stoor, yritysneuvoja Novago Yrityskehitys Oy:stä.

Lerviks ja Stoor kehottavat nyt alueen työnantajia ja oppilaitoksia olemaan yhteydessä ja varaamaan messu-paikan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.2.2019 klo 13. Näytteilleasettajat voivat ilmoittautua lomakkeen kautta: www.novago.fi/raseborgsrekry tai Alexandra Stoorille, alexandra.stoor@novago.fi 044 700 4199.

Sekä näytteilleasettajille että työnhakijoille ilmainen rekrytointitapahtuma on TE-toimiston Majvor Lindstedtin mukaan erinomainen kohtaamispaikka, jossa työnhakijat voivat tutustua sekä yksityisen että julkisen puolen työnantajiin, oppilaitoksiin ja alueen muihin toimijoihin.
– Usein yrityksillä ei ole aikaa tutkia työmarkkinoita. Rekrymessut ovat hieno tilaisuus tavata ehdokkaita kas-votusten, mutta myös samalla saada näkyvyyttä ja rakentaa verkostoja, lisää Monica Javanainen, Raaseporin yrittäjien puheenjohtaja.

Tänä vuonna messujen järjestämisessä mukana on myös nuorisovaltuusto jotta nuorisolle löytyisi kesätyö-paikkoja. Idea kesätyömessuista nuorisolle keksittiin joulukuussa nuorisoparlamentissa.
– Kun saimme kuulla mahdollisuuksista tehdä yhteistyöta rekrymessujen kanssa ajattelimme että se on hyvä idea, sanoo Kaisla Dahlqvist joka on nuorisovaltuuston uusi jäsen.

Raaseporin kaupungin kaupunkikehitysosasto, työllisyysosasto ja nuorisovaltuusto järjestävät Raaseporin rekrymessut yhteistyössä Novago Yrityskehitys Oy:n, Uudenmaan TE-palvelujen ja Raaseporin yrittäjien kanssa.

Lisätietoa messuista: www.novago.fi/raseborgsrekry

Lisätiedot:
Raaseporin kaupunki, vt. Kehityspäällikkö Lotta Lerviks, 019 289 2781
Novago Yrityskehitys Oy, yritysneuvoja Alexandra Stoor, 044 700 4199

Jaa

Lue myös