Siirry pääsisältöön

Carbon Neutral Experience tukee rahallisesti 15 yritystä kestävän matkailun sertifioinnin hankkimisessa

Carbon Neutral Experience-palvelu tarjoaa de minimis-tuella 15 matkailuyritykselle Sustainable Travel Finland-ohjelmaan hyväksytyn sertifikaatin ensimmäiseksi vuodeksi (sis. ohjauksen ja auditoinnin).

Tarjottu sertifikaatti on Good Travel Seal, joka sopii matkailijoita palveleville yrityksille toimialasta riippumatta. Good Travel Seal on edullinen ylläpitää, ja se tuo näkyvyyttä yrityksellesi kansainvälisellä Good Travel Guide-sivustolla. Sertifikaatissa otetaan huomioon ympäristövastuun lisäksi myös kulttuurinen, sosiaalinen ja taloudellinen vastuu. Lue lisää sertifiointiohjelmasta ja sen hyödyistä liitteenä olevista tiedostoista. Merkin suorituskieli on suomi tai englanti. Sertifiointiohjelman suorittamiseksi Good Travel Seal tarjoaa yrityskohtaista neuvontaa 2h/yritys.

Ilmoita meille kiinnostuksestasi saada yrityksellenne tuettu sertifikaatti 4.11. mennessä vastaamalla alla olevaan kyselyyn. Kysely on alkukartoitus, eikä vastaaminen vielä sido mihinkään. Alkukartoituksen jälkeen otamme yhteyttä kaikkiin kiinnostuksensa ilmoittaneisiin. Siirry kyselyyn tästä: https://survey.hakosalo.fi/novago/k/EYWY7SAQDP

Sertifikaatti tarjotaan osana Sustainable Travel Finland-polkuvalmennusta. Tuen saamiseksi ei ole välttämätöntä osallistua tarjoamaamme koulutukseen, mutta jos tuen hakijoita on yli 15, ovat etusijalla koulutuksessa mukana olevat yritykset. Loput tuetun sertifioinnin saajat arvotaan kriteerit täyttävien hakijoiden kesken. STF-koulutukseen voit ilmoittautua täältä: Sustainable Travel Finland -polkuvalmennus (novago.fi) Sertifikaatista kerrotaan lisää 22.11 ja 24.11 pidettävissä STF-valmennuspäivissä (valmennuspäivä 2).

Lisätietoja Good Travel Seal -sertifikaatista:

Esite

Sertifiointiprosessi

Toimenpide toteutetaan osana Uudenmaan liiton rahoittamaa Carbon Neutral Experience -projektia, jonka tavoitteena on edistää hiilineutraalia matkailualaa Uudellamaalla. Mukaan on sitoutunut 15 Uudenmaan kuntaa: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Tuusula, Vantaa, Hanko, Inkoo, Karkkila, Lapinjärvi, Siuntio.

Jaa

Lue myös