Digitaalinen markkinointi - 11.2.2020

Digitaalinen markkinointi

11.2.2020 klo 8.30-16.00

Puu-Anttila
Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja

Valmentaja: Ilkka Kauppinen

 

Digimarkkinointikoulutus matkailuyrittäjille

Ilman suunnittelua on vaikea tehdä tuloksellista markkinointia. Kaikkihan sen tietävät! Mutta silti suurin osa matkailuyrityksistä ei ole tehnyt suunnitelmaa markkinointiinsa. Kuulostaa typerältä, eikö totta? Koulutuksessa tähän tehdään muutos!

Päivän aikana opit missä kannattaa olla mukana ja miksi. Laadit oman digimarkkinointisuunnitelman ja saat palautetta kouluttajalta. Lisäksi saat ison kasan parhaita matkailualanesimerkkejä niin B2C- kuin B2B-markkinointiin liittyen. Tehtävistä saa irti jokainen jotain, niin vasta-alkaja kuin kokenut digikonkari.

Koulutuspäivään kuuluu myös sekä ennakkotehtävä että kotitehtävä.

Kouluttajana toimii Ilkka Kauppinen. Ilkka on toiminnassaan keskittynyt digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kouluttamiseen ja konsultointiin matkailussa. Alan ammattilaisena hän on toiminut 19 vuotta, kouluttaen pieniä ja isoja matkailuorganisaatioita ympäri Suomen internetin ihmeellisestä maailmasta. Häntä pidetäänkin Suomen johtavana matkailualan internetmarkkinoinnin asiantuntijana.

Ilkka on selkeä, räväkkä ja motivoiva esiintyjä. Hän onkin saanut runsaasti kiitosta innostavista ja ennen kaikkea käytännönläheisistä koulutuksistaan.

 

_______________

 

Kahvitarjoilu!

Omakustanteinen lounas.

Ilmoittautumiset viim. pe 7.2.2020 tämän linkin kautta:

https://response.questback.com/sekesnovagoyrityskehitys/digimarkkinointi11012020

 

 

Lisätietoja valmennuksesta antaa projektipäällikkö Alexandra Stoor, alexandra.stoor@novago.fi / 044 700 4199

Lue lisää hankkeesta: www.novago.fi/welcome

Novagon hanke ’Welcome – matkailun yhteistyöhanke Länsi-Uudellamaalla’ haluaa kehittää alueen matkailuyrityksiä. Järjestämme yrityksille koulutuksia ja muita tilaisuuksia. Hankkeen rahoittaja on Uudenmaan ELY-keskuksen maaseuturahasto.