Siirry pääsisältöön

DUUNI 2021 -MESSUILLA 534 OSALLISTUJAA

Tilaisuuden kävijämäärä ylitti odotukset! Yritysten ja muiden työpaikkoja tarjoavien tahojen edustajia oli paikalla 107 henkilöä, työnhakijoita ilmoittautui 427. Messualueella käytiin vilkasta keskustelua ja tapaamisia sovittiin käytäväksi myös messupäivän jälkeen. Koronaturvallisuus huomioitiin järjestämällä tilaisuus virtuaalisena.

Oppilaitosten pitämät työpajat saavuttivat valtavan suosion, ja osallistujien määrää jouduttiin jopa rajoittamaan. Pajoilla ohjattiin CV:n tekoon ja LinkedInin käyttöön. Axxell, Laurea ja Luksia pitivät kukin kolme työpajaa, joihin osallistui yhteensä 190 messuvierasta.

Päälavalla kuultiin yhdeksän esitystä: Novagon puheenvuorossa kerrottiin lukuisia tapoja, joilla yrityskehitysyhtiö voi edistää työllisyyttä. Stefan Frin esitys konkretisoi Hangon ja Raaseporin alueen kuntakokeilun hyötyjä työnhakijoille. Yritysten puheenvuoroissa Filterpak, Villa Barö Oy ja N3M -Power avasivat toimintaansa, ja digitaalisen työnhaun guru Tom Laine räjäytti jälleen pankin: netissä on jo kymmeniä eri kanavia, joiden kautta voi etsiä työtä tai sen tekijöitä. Laineen esitystä lukuun ottamatta kaikki muut 8 esitystä on katsottavissa jälkikäteen Youtube-kanavalla, jonka osoite löytyy pian Novagon tapahtumakalenterista kohdassa DUUNI 2021.

Tilaisuuden järjesti Novago Yrityskehitys Oy ESR:n tuella yhteistyössä TE-toimiston ja toiminta-alueensa kuntien ja oppilaitosten kanssa.

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot