Game of IDEAS 9.9.2020

Liikeideat päästetään taas valloilleen

Game of IDEAS

yritysideakilpailussa Raaseporin Linnassa

ke 9.9.2020, klo 17:00 – 20:00

Vuoden 2019 voittajat & tuomaristo ja juontaja

Onko sinulla erinomainen idea ja tarvitset resursseja sen toteuttamiseen?
Mitä jos osallistuisit kilpailuun, jossa bisnesenkelit etsivät parhaimpia liikeideoita?

Kilpailu on kaksivaiheinen: ensimmäisessä vaiheessa kaikki hakijat esittävät bisnesideansa verkon välityksellä Novagon tuomaristolle ja loppukilpailun juontajalle Reidar Waseniukselle. Näistä 8 lupaavinta valitaan Raaseporin linnassa pidettävään loppukilpailuun.

Kullakin loppukilpailuun valitulla finalistilla on 12 minuuttia aikaa vakuuttaa tuomaristona toimivat bisnesenkelit ideastaan; 4 minuutin esityksen jälkeen seuraa 8 minuutin keskustelu, missä tuomaristo esittää tarkentavia kysymyksiä.

Ideakilpailu on julkinen: se lähetetään LIVE -striiminä ja tallennetaan. Tämä on loistava tilaisuus saada lisänäkyvyyttä yrityksellesi ja tuotteillesi

Tarjoamme tarvittaessa sparrausta yritysneuvojan kanssa ideasi ja esityksesi kehittämiseen ennen kilpailua. Jos olet yksinyrittäjä, voimme samalla miettiä, löytäisimmekö sinulle yrityskumppanin – yhteistyössä on voimaa!

Hakuaika päättyny ja esikarsinnat alkavat 17.8.

Kilpailuun liittyvissä tiedusteluissa vastaamme osoitteessa gameofideas@novago.fi

Game of IDEAS 24.9.2019 parhaat palat tästä linkistä: https://vimeo.com/364657841

Novago järjestää tapahtuman tiiviissä yhteistyössä Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN:in sekä lähialueiden kehitysyhtiöden Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy KEUKE ja Posintra Oy kanssa. Tilaisuuden juontaa Reidar Wasenius!

* Muutokset mahdollisia. Tilaisuuden järjestelyissä huomioidaan COVID-19 ajankohtaiset suositukset ja rajoitteet.

Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN on suomalainen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoittamista listaamattomiin kasvuyrityksiin. FiBAN on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä.

FiBAN är ett finländskt nätverk av businessänglar. Det är en icke vinstdriven förening, vars syfte är att främja privatpersoners investeringar i tillväxtföretag. FiBAN är en av Europas största och mest aktiva nätverk av business-änglar, bestående av 650 godkända placeringsmedlemmar.

The Finnish Business Angels Network (FiBAN) is a non-profit association of private investors on a mission to inspire private startup investing. FiBAN is one of the largest and most active business angel networks in Europe with over 650 approved investors as members.

Reidar Wasenius

Juontajana ja Linnan ritarina toimii Reidar wasenius! Wasenius on juontaja, puhuja, kouluttaja, yritysvalmentaja ja ääninäyttelijä. Wasenius toimii muun muassa Telian puhelinverkkojen äänenä (vuodesta 1992) ja vuodesta 2014 Wasenius toimii myös VR-Yhtymän junakuulutusäänenä.

Lisäksi Wasenius tekee äänityötä muiden muassa organisaatioiden automaattisten puhelinpalvelujen palveluvalikoiden ammattiäänenä sekä yritysvideoiden spiikkaajana.

Wasenius aloitti elokuussa 2019 Corporate Social Responsibility -projektitehtävän Soprano Oyj:ssä Executive Director -nimikkeellä. Aiemmin hän toimi suomalaisten yksityissijoittajien yhdistyksen Fibanin toimitusjohtajana 2017-2019.

(Multifoto/Johan Ljungqvist)
Tutustu GAME of IDEAS kilpailun näyttämöön! Raaseporin linna (kuva: 2017_Johan_Ljungqvist_multifoto) rakennettiin 1370-luvulla veden ympäröimän silokallion päälle läntisen Uudenmaan hallintokeskukseksi ja sen tehtävänä oli valvoa Suomenlahden merenkulkua ja kauppaa. Linna seisoi autiona yli 300 vuotta, kunnes raunioilla aloitettiin restaurointityöt ensimmäisen kerran 1880-luvulla. Nykyisin Raaseporin rauniolinnaa hoitaa ja sen toiminnasta vastaa Metsähallitus. Lue lisää: Raaseporin Linna, http://www.raaseporinlinna.fi/fi/