GAME of IDEAS season II -yritysideakilpailu 9.9.

Ideat päästetään taas valloilleen Raaseporin Linnassa pidettävässä

GAME of IDEAS 2 -yritysideakilpailussa

Ke 9.9.2020, klo 17.00 – 20.00, Raaseporin Linna

(Raaseporin Linnantie, 10710 Snappertuna)

Osallistuminen kilpailuun on helppoa!

Lupaavimmat yritysideat pääsevät loppukilpailuun bisnesenkeleidemme arvioitavaksi. Loppukilpailuun valituilla 8 finalistilla on 12 minuuttia aikaa vakuuttaa Linnan bisnesenkelit ideastaan; 4 minuutin esityksen jälkeen seuraa 8 minuutin keskustelu, missä bisneskelit esittävät tarkentavia kysymyksiään.

Tarjoamme tarvittaessa sparrausta yritysneuvojan kanssa ideasi ja esityksesi kehittämiseen ennen kilpailua. Jos olet yksinyrittäjä, voimme samalla miettiä, löytäisimmekö sinulle yrityskumppanin – yhteistyössä on voimaa!

Jos kiinnostuit, täytä ja lähetä hakulomake meille niin olemme yhteydessä sinuun.

Kilpailuun liittyvissä tiedusteluissa vastamme osoitteessa gameofideas@novago.fi.

GAME of IDEAS on yrityskilpailu, jonka Novago Yrityskehitys Oy järjestää Raaseporin Linnassa. Linnan ritarina ja juontajana toimii Reidar Wasenius. Lisäksi paikalle saapuu kolme bisnesenkeliä, jotka tarjoavat asiantuntemustaan ja sijoittavat uusiin, lupaaviin ja mielenkiintoisiin liikeideoihin.

Mikä GAME of IDEAS? Yrityskilpailu, jonka Novago Yrityskehitys Oy järjestää Raaseporin Linnassa. Linnan ritarina ja juontajana toimii Reidar Wasenius. Lisäksi paikalla kolme bisnesenkeliä, jotka ovat varautuneet sijoittamaan uusiin, lupaaviin ja mielenkiintoisiin ideoihin. Yhdellä kilpailijalla on yhteensä 12 minuuttia aikaa vakuuttaa Linnan bisnesenkelit ideastaan. GAME OF IDEAS -esite –  tule yleisöksi
Tule yleisöksi!

TULE mukaan kannustamaan alueen yrittäjiä kasvuun!! Ole nopea, tilaa katsomossa on rajoitetusti!

Kilpailukatergoriat:

Kilpailukategorioiden sisällöt käydään läpi kilpailuun hakeneiden kanssa henkilökohtaisissa tapaamisissa.

1. houkuttelevin investointi
3. vahvin tiimi
4. lupaavin idea
4. yleisön suosikki

Ketkä bisnesenkelit tulevatkaan istumaan tuoleihin?

Bisnesenkeli
Bisnesenkeli
Bisnesenkeli
Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN on suomalainen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoittamista listaamattomiin kasvuyrityksiin. FiBAN on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä. Bisnesenkelit ovat yksityishenkilöitä, jotka sijoittavat henkilökohtaista varallisuuttaan korkean kasvupotentiaalin startup -yrityksiin. Vastineeksi he saavat osuuden kohdeyrityksen osakekannasta. Bisnesenkelit tuovat kohdeyritykseen omaa osaamispääomaansa, sekä mahdollistavat henkilökohtaisen kontaktiverkostonsa hyödyntämisen. Bisnesenkelit sijoittavat kohdeyrityksen alkuvaiheissa ja tarjoavat samalla ohjausta liiketoiminnan kehittämiseen.

Raaseporin Linna

Tutustu GAME of IDEAS kilpailun näyttämöön! Raaseporin linna rakennettiin 1370-luvulla veden ympäröimän silokallion päälle läntisen Uudenmaan hallintokeskukseksi ja sen tehtävänä oli valvoa Suomenlahden merenkulkua ja kauppaa. Linna seisoi autiona yli 300 vuotta, kunnes raunioilla aloitettiin restaurointityöt ensimmäisen kerran 1880-luvulla. Nykyisin Raaseporin rauniolinnaa hoitaa ja sen toiminnasta vastaa Metsähallitus. Lue lisää: Raaseporin Linna, http://www.raaseporinlinna.fi/fi/

HUOM! OBS! PLEASE NOTE!

  • Linnassa on jyrkkiä kiviportaita ja sisäpiha on kalliota/nurmikkoa, suosittelemme kiinnittämään huomioita kengien valintaan.
  • Liikuntarajoitteiset eivät pääse ylempiin kerroksiin. Linnan sisäpihalle asti kulku on esteetön.
  • Linnan tiloissa ei ole lämmitystä ja syksyn säät huomioiden suosittelemme ottamaan lämmintä vaatetusta mukaan.
  • Itse innassa ei ole WC-tiloja, lähin on linnan puistikkoalueella sijaitsevassa INFO-rakennuksessa.
  • Linnassa ei ole sähköpistokkeita.