Game of IDEAS 3 -2021

Hakuaikaa jäljellä:

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Tule valamaan bisnesenkeleiden kanssa raudanlujia ideoita Billnäsin Ruukkiin!

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa hakijat esittävät bisnesideansa verkon välityksellä Novagon tuomaristolle ja loppukilpailun juontajalle Reidar Waseniukselle. Näistä lupaavimmat valitaan Billnäsin Ruukissa tiistaina 21.9.2021, klo 17:00 – 20:00 pidettävään loppukilpailuun, joka striimataan ja tallennetaan. Tarjoamme tarvittaessa sparrausta ideasi ja esityksesi kehittämiseen 30.6. asti.

Tämä on loistava tilaisuus saada lisänäkyvyyttä yrityksellesi, tuotteillesi tai palvelullesi!!

Kilpailuun liittyvissä tiedusteluissa vastaamme osoitteessa gameofideas[at]novago.fi

Jos kiinnostuit – toimi näin:

1. Täyttä ja lähetä hakemus
2. Odota yhteydenottoamme

(Multifoto/Johan Ljungqvist)

Billnäs Ruukki

Näyttämönä syyskuussa toimii Billnäsin historiallinen Ruukki miljöö. Billnäsin vaiheikas historia ulottuu lähes 400 vuoden taakse…lue lisää

Reidar Wasenius

Juontajana toimii Reidar wasenius!

Wasenius on juontaja, puhuja, kouluttaja, yritysvalmentaja ja ääninäyttelijä. Wasenius toimii mm. Telian puhelinverkkojen äänenä (vuodesta 1992) ja vuodesta 2014 Wasenius toimii myös VR-Yhtymän junakuulutusäänenä. Lisäksi Wasenius tekee äänityötä muiden muassa organisaatioiden automaattisten puhelinpalvelujen palveluvalikoiden ammattiäänenä sekä yritysvideoiden spiikkaajana. Wasenius aloitti elokuussa 2019 Corporate Social Responsibility -projektitehtävän Soprano Oyj:ssä Executive Director -nimikkeellä. Aiemmin hän toimi suomalaisten yksityissijoittajien yhdistyksen Fibanin toimitusjohtajana 2017-2019.

Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN

FiBAN on suomalainen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoittamista listaamattomiin kasvuyrityksiin. FiBAN on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä.

Teitkö päätöksen hakea mukaan? Hienoa!

Muistiin vielä muutamia ajankohtia ja steppejä:

  • Hakuaika 2.8.2021 asti
  • Hakijoiden sparraus 30.6. asti
  • Alukarsinnat 8/2021 (esityksen pituus enintään 15 min)
  • Loppukilpailu 21.9.2021 (esityksen pituus 4 min ja kysymyksiin 8 min, yhteensä 12 min)
  • Tässä vinkkejä valmistautuessasi alkukarsintaan!