Game of IDEAS 3 -2021

Hakuaikaa jäljellä:

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Tule valamaan bisnesenkeleiden kanssa raudanlujia ideoita Billnäsin Ruukkiin!

Kilpailussa FiBANin bisnesenkelit etsivät liikeideoita, joista parhaat palkitaan houkuttelevin investointi, vahvin tiimi ja lupaavin liikeidea -kategorioissa. Myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Osallistumalla pääset sparraamaan liikeideaasi, testaamaan sen ammattilaisten edessä ja mahdollisuuden enkelisijoittamiseen sekä näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi.

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa hakijat esittävät bisnesideansa verkon välityksellä Novagon tuomaristolle ja loppukilpailun juontajalle Reidar Waseniukselle. Näistä lupaavimmat valitaan Billnäsin Ruukissa tiistaina 21.9.2021, klo 17:00 – 20:00 pidettävään loppukilpailuun, joka striimataan ja tallennetaan. Tarjoamme tarvittaessa sparrausta ideasi ja esityksesi kehittämiseen 30.6. asti.

Kilpailu järjestetään Länsi-Uudellamaalla mutta otamme avosylin vastaan loistavan idean kanssa alueemme ulkopuolelta mukaan hakevia yrityksiä.

Hae rohkeasti mukaan!

1. Pääset sparraamaan liikeideaasi!
2. Testata ideasi todellisten ammattilaisten edessä!
3. Saat näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi!
4. Myös isoille tuotteille ja ideoille on tilaa Ruukissa!
5. Mahdollisuuden enkelisijoitukseen!

Jos kiinnostuit – toimi näin:

1. Täyttä ja lähetä hakemus
2. Odota yhteydenottoamme

Kilpailuun liittyvissä tiedusteluissa vastaamme osoitteessa gameofideas[at]novago.fi

Sebastian Laxell

Game of Ideas menestystarinat!

Vuonna 2020 kilpailuun osallistui Sebastian Laxell, Whiteboard.fi – katso tästä mitä kaikkea kilpailusta oli hänelle hyötyä:

”Osallistu rohkeasti mukaan kilpailuun, et voi koskaan tietää minkälaisia mahdollisuuksia se tuo mukanaan!”
– Sebastian Laxell –

Vuonna 2020 BNG Palvelut Oy osallistui Novagon järjestämään Game of Ideas -yritysideakilpailuun. Kisa toi BNG Palvelut Oy:lle Most Promising Idea -palkinnon.

– Tällaiset kisat ovat todella arvokkaita kasvuyrityksen näkövinkkelistä. Pitchaaminen pakottaa hienosäätämään ideaa ja keskittymään olennaiseen, Koivulehto sanoo.

– Todella kovatasoisessa ja ammattimaisten bisnesenkelien tuomaroimassa kisassa menestyminen vei ikään kuin ohituskaistalle, josta on helppo lähteä jatkamaan esimerkiksi sijoittajarundille.

———————————————

Kaikki vuoden 2020 Game of Ideas II voittajat voit käydä katsomassa tämän linkin takaa

Billnäs Ruukki, iso paja

Billnäs Ruukki

Näyttämönä syyskuussa toimii Billnäsin historiallinen Ruukki miljöö ja Iso Paja.

Billnäsin vaiheikas historia ulottuu lähes 400 vuoden taakse. Menneinä aikoina menestynyt rautaruukki on väistynyt nykyajan teollisuuden tieltä ja tilalle on tullut matkailijoiden ihastelema idyllinen kylä. Menneisyys on kuitenkin Billnäsissä edelleen vahvasti läsnä: kylän vanhimmat asuin- ja talousrakennukset ovat peräisin 1700-luvulta ja vanha käsityöläisperinne elää edelleen. Asukkaita ja matkailijoita ruukissa palvelevat useat eri alojen yrittäjät. Iso Paja on nimensämukaisesti toiminut aikoinaan suurena metallipajana, jossa on valmistettu mm. Billnäsin kuuluisia työkaluja. Historiaa kunnioittaen remontoitu tila soveltuu tänä päivänä erinomaisesti suurta tilaa vaativien tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen

Reidar Wasenius

Juontajana toimii Reidar wasenius!

Wasenius on juontaja, puhuja, kouluttaja, yritysvalmentaja ja ääninäyttelijä. Wasenius toimii mm. Telian puhelinverkkojen äänenä (vuodesta 1992) ja vuodesta 2014 Wasenius toimii myös VR-Yhtymän junakuulutusäänenä. Lisäksi Wasenius tekee äänityötä muiden muassa organisaatioiden automaattisten puhelinpalvelujen palveluvalikoiden ammattiäänenä sekä yritysvideoiden spiikkaajana. Wasenius aloitti elokuussa 2019 Corporate Social Responsibility -projektitehtävän Soprano Oyj:ssä Executive Director -nimikkeellä.

Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN

FiBAN on suomalainen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoittamista listaamattomiin kasvuyrityksiin. FiBAN on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä.

Teitkö päätöksen hakea mukaan? Hienoa!

Muistiin vielä muutamia ajankohtia ja steppejä:

  • Hakuaika 2.8.2021 asti
  • Hakijoiden sparraus 30.6. asti
  • Alukarsinnat 8/2021 (esityksen pituus enintään 15 min)
  • Loppukilpailu 21.9.2021 (esityksen pituus 4 min ja kysymyksiin 8 min, yhteensä 12 min)
  • Tässä vinkkejä valmistautuessasi alkukarsintaan!