Siirry pääsisältöön

Hei matkailualan yrittäjä, lähde maksutta mukaan Sustainable Travel Finland-ohjelmaan! 

Vastuullisuus on nouseva trendi matkailijoiden keskuudessa, ja tulee vaikuttamaan yhä enemmän kuluttajien valintoihin. Sustainable Travel Finland (STF) on Visit Finlandin vastuullisen matkailun todentamisohjelma, joka auttaa matkailualan yrityksiä kehittämään ja tuomaan vastuullisuustyötään näkyväksi. Merkin suorittaneet yritykset pääsevät esille Visit Finlandin sivuille.

Liittyminen Sustainable Travel Finland-ohjelmaan on maksutonta eikä sen suorittamisessa ole aikarajaa. Ennen ilmoittautumista ei yrityksessäsi myöskään tarvitse olla suunnitelmallista vastuullisuustyötä valmiiksi tehtynä, ohjelman läpi käynti auttaa sinua siinä. Voit siis huoletta liittyä ohjelmaan ja suorittaa sitä omaan tahtiisi!

Onko yrityksesi tehnyt jo pitkäjänteisesti vastuullisuustyötä, joka on todennettu sertifikaatilla? Siinä tapauksessa STF-polulla eteneminen on entistä vaivattomampaa!

Aloita matkasi kohti STF-merkkiä ja sen tuomaa positiivista näkyvyyttä luomalla yrityksellesi profiili täällä. Profiilia varten tarvitset vain yrityksesi perustiedot sekä nimetyn yhteyshenkilön omasta yrityksestäsi. Aikaa profiilin luomiseen menee vain n. 10 minuuttia.

Carbon Neutral Experience-hankkeen puitteissa järjestetään tarpeen mukaan maksuttomia STF-ohjelmaan valmistavia valmennuksia Uudenmaan matkailuyrityksille. Valmennus on hyödyllinen, mutta ei pakollinen ohjelmaan mukaan lähtemiselle!

Lue lisää STF-ohjelmasta ja mukana olevista yrityksistä.

Kuva: Helsinki Partners / Jussi Hellsten

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot