Siirry pääsisältöön

Idearikas turnaus Raaseporin Linnassa!

Ensimmäinen GAME of IDEAS järjestettiin 24.9. Kilpailu, joka oli suunnattu innovatiivisille ja rahoitustarpeessa oleville yrittäjille, vakuutti mukana olleet kolme bisnesenkeliä siitä, että Läntiseltä Uudeltamaalta löytyy paljon potentiaalisia kasvuyrityksiä!

Tapahtumaa seuraamaan saapui suuri määrä yleisöä ja täysi katsomo saikin illan aikana ainutlaatuisessa ja inspiroivassa ympäristössä nauttia monista valloittavista kilpailuesityksistä. Kilpailuyrityksien esitykset toivat esille innovatiivisia tuotteita ja palveluita, joilla on potentiaalia tarjota ratkaisuja tämän hetkisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Fantastiset ja monipuoliset ideat tarjosivat kaikkea maan ja taivaan väliltä. Useat esitykset nostivat esille ympäristönäkökulmiin liittyviä asioita ja siinä tuomarit huomasivat muutoksen aiemmista vuosista, jolloin painopisteet sekä ideoissa, että pitsauksissa ovat liittyneet eri peleihin. Tiistaina linnassa esitetyistä ideoista voi esimerkiksi nostaa esille panimoteollisuudessa ekologisen humalan kasvattamisen ”hulevettä hyödyntäen”, hotelli- ja spa toimintaa autenttisessa linnaympäristössä, ”Mummomarinadi”-vanhustenhoitoa kotona ja suojautuminen drone-hyökkäyksiltä.

FiBAN verkoston bisnesenkeleinä tilaisuudessa olivat Ali Omar, intohimoinen yrittäjä, bisnesenkeli ja tekniikkaintoilija, Teemu Varpanen, ohjelmistoteollisuuden asiantuntija ja Olli Malmivaara, joka tällä hetkellä toimii yksityissijoittajana ja ammattivalokuuvajaana sekä taiteilijana. Bisnesenkeleillä oli positiivisena haasteena valita ne yritykset, joiden parissa he toivovat jatkavansa yhteistä kehitystyötä. Tilaisuuden juontajana toimi VR:n ja monien puhelinvaihteiden äänenä kuultu Reidar Wasenius (kuvassa vasemmalla ylhäällä enkelit ja juontaja). Huikean tapahtuman lopussa kilpailijat palkittiin neljässä eri kategoriassa: houkuttelevin investointi, lupaavin yritysidea, vahvin tiimi ja yleisön suosikki.

Illan voittajat kategorioittain olivat:

Tapahtumasta saadun positiivisen palautteen saattelemana, Novago suunnittelee jo seuraavaa Game Of Ideas toteuttamista reilun vuoden kuluttua. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa tj. Tom Gammals, +358 50 911 1866.

Tulevat tapahtumamme löytyvät tämän linkin takaa: https://novago.tapahtumakalenterit.fi/

Novago Yrityskehitys Oy on kuntaomisteinen (Hanko, Inkoo, Lohja, Raasepori ja Siuntio) kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on kehittää ja tukea paikallista yrityselämää. Novago auttaa sekä yrittäjyyttä harkitsevia että jo yrittäjinä toimivia. Novago neuvoo mm. miten yritys perustetaan, miten toimintaa kehitetään, kansainvälistytään ja haetaan rahoitusta.

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot