Kasva ja kehitä

Yritystoiminnassa on monenlaisia kasvunpaikkoja. Tarvitaan lisää henkilöstöä, uusia markkinoita tai liiketoiminta täytyy miettiä aivan uuteen asentoon. On aika varata aika maksuttomaan tapaamiseen.


Novagon yritysneuvoja on yrityksesi luottamuksellinen kumppani, joka perehtyy yrityksesi tilanteeseen huolella. Tuttuun asiantuntijaan on helppo ottaa yhteyttä kaiken kokoisissa kasvun paikoissa, pienissä tai suurissa – aina tarpeen mukaan.

 

 

Tunnetko erilaiset kehittämismahdollisuudet ja rahoitusinstrumentit?

Rahoitusvaihtoehtoja on paljon, ja kiireisenä yrittäjänä sinun voi olla vaivalloista löytää juuri sinun yrityksellesi toimivin ratkaisu.

Yritysneuvojamme tarjoavat sekä sparrausta että asiantuntija-apua yrityksen kehittämiseen muun muassa strategisessa suunnittelussa, rahoituksessa, markkinointiviestinnässä, toiminnan laajentamisessa, rekrytoinnissa, henkilöstöasioissa ja lukuisissa kehitystarpeissa.

Omien kokeneiden yritysneuvojien lisäksi meillä on laaja asiantuntijaverkosto, josta saat täsmäapua muun muassa kirjanpitoon liittyvissä asioissa, lakiasioissa, myynnissä ja markkinoinnissa, digitaitojen kehittämisessä tai vaikka sinun ja henkilöstösi työhyvinvoinnissa.

Maksuton neuvontamme on aina asiantuntijoiden antamaa, luottamuksellista ja henkilökohtaista. Varaa aika, olemme täällä Länsi-Uudenmaan yritysten kasvua takaamassa.

Tallenna Tallenna Tallenna Tallenna Tallenna Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Raaseporin rekrymessut 13.2.2019

Raaseporin rekrymessut, jotka järjestettiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2018 nimellä Raaseporin työ-messut, valtaavat Novian Tammisaaressa, keskiviikkona 13. helmikuuta 2019 klo 15-18. – Messut olivat viime vuonna suosittu
Lue lisää

Tiesitkö, että
Länsi-Uudellamaalla kahdeksan kymmenestä on pieniä, alle viisi henkilöä työllistäviä yrityksiä. Monissa näissä vielä nyt pienissä yrityksissä on eväitä suurempaan kokoon ja liikevaihtoon. Jos sinulla on kasvuhaluja, ota yhteyttä, autamme yritystäsi kasvamaan.

Esa Viitamo
Esa Viitamo
Pk-yritysten kasvuvalmennus (VALTAUS)
Roy Sjöblom
Roy Sjöblom
Yritysneuvonta
Jarkko Toivonen
Jarkko Toivonen
Yritysneuvonta, Village Waters-hanke