Siirry pääsisältöön

Kehitä yritystä

Yritystoiminnassa on monenlaisia kasvunpaikkoja

Tarvitaan lisää henkilöstöä, uusia markkinoita tai liiketoiminta täytyy miettiä aivan uuteen asentoon. On aika varata tapaaminen maksuttomaan yritysneuvontaan. Novagon yritysneuvoja on yrityksesi luottamuksellinen kumppani, joka perehtyy yrityksesi tilanteeseen huolella. Tuttuun asiantuntijaan on helppo ottaa yhteyttä kaiken kokoisissa kasvun paikoissa, pienissä tai suurissa – aina tarpeen mukaan. Kehitämme yritystäsi kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa ja haasteiden yllättäessä.

Tiesitkö, että…

… Länsi-Uudellamaalla kahdeksan kymmenestä on pieniä, alle viisi henkilöä työllistäviä yrityksiä. Monissa näissä vielä nyt pienissä yrityksissä on eväitä suurempaan kokoon ja liikevaihtoon. Jos sinulla on kasvuhaluja, ota yhteyttä, autamme yritystäsi kasvamaan.

Tunnista markkinoiden mahdollisuudet

Länsi-Uudenmaan alue on hyvä paikka kansainvälistyä, täältä on lyhyt matka Euroopan ytimeen. E18-moottoritie Lohjalle, loistavat yhteydet Hangon satamaan, josta aukeaa meritie Eurooppaan. Kansainvälistyminen voi olla liiketoimintaa ulkomaisten asiakkaiden kanssa tai oman liiketoiminnan tai sen osien siirtämistä pois kotimaasta. Molempiin alueellamme on erinomaiset edellytykset.

Millä markkinoilla yrityksesi osaamiselle ja tuotteille olisi kysyntää? Asiantuntijaverkostossamme on joukko kansainvälisen kaupan ja markkinatutkimusten osaajia. Teemme tiivistä yhteistyötä Kauppakamarin, Finnveran, Business Finlandin ja monien muiden kansainvälisen kaupan ja markkinoiden asiantuntijoiden kanssa. Kun yritykselläsi on haluja kansainvälistyä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Granted AI -botti: Testaa yrityksesi mahdollisuudet saada julkista rahoitusta – Maksutta!

Granted AI -botin avulla saat yhdestä paikasta tiedon kaikista yrityksellesi soveltuvista tukirahoituksista. Tunnista markkinoiden älykkäimmällä työkalulla, Granted AI:lla, yrityksellesi soveltuvat rahoitusmahdollisuudet.

Novagon Granted AI -botin käyttäjäksi kirjautumalla ja vastaamalla noin 20 yritystäsi koskevaan kysymykseen:

Tarjoamme siis Granted AI -bottipalvelun käytön maksutta toiminta-alueemme yrityksille – kannattaa siis kokeilla ja hyödyntää!

Aloita omistajanvaihdoksen suunnittelu ajoissa

Novagon asiantuntijat tarjoavat neuvoja omistajanvaihdoksen suunnitteluun ja sujuvaan toteuttamiseen, viranomaisvelvoitteiden hoitamiseen yrityskaupan yhteydessä sekä tarvittavan rahoituksen järjestämiseen. Omistajanvaihdos vie yleensä aikaa riippumatta siitä, onko yritystoiminnan jatkaja sukulainen vai suvun ulkopuolinen. Käytännön asioiden järjestelyyn täytyy varata riittävästi aikaa. Vähintään yhtä tärkeä on valmistautua omistajanvaihdokseen henkisesti. Tilanne on useinkin uusi ja ennen kokematon niin luopuvalle kuin mahdolliselle jatkajalle. Tärkeää on molempien osapuolten saama luottamuksellinen ja tasapuolinen neuvonta-apu.

Omistajanvaihdoksen askeleet:

Varaa aika asiantuntijatapaamiseen, palvelumme on luottamuksellista ja henkilökohtaista. Perusneuvonta on maksutonta, mutta kauttamme on saatavissa myös maksullisia asiantuntijapalveluita.

Novago – Yrittämisen ytimessä

Tutustu palveluihimme ja selaa tästä sähköistä esitettämme.

"Novago - Yrittämisen ytimessä" - sähköisen esitteen kansikuva.

Lohja

Tom Gammals

Toimitusjohtaja, Yritysneuvonta

+358 50 911 1866

Lohja

Raasepori

Annika Metsämäki

Yritysneuvonta

+358 44 046 4481

Raasepori