Siirry pääsisältöön

Kierrätysmateriaalista valmistettu suomalainen saunainnovaatio raivaa näkyvyyttä Yritystreffien avulla

Suomessa kierrätysmateriaalista valmistettu innovaatio ”löylyn sielu” lyö itseään läpi kehitysyhtiö Novagon järjestämien Yritystreffit-tapahtumien kautta.

Novago Yrityskehitys Oy on Lohjan, Raaseporin, Siuntion, Hangon ja Inkoon kuntien omistama kehitysyhtiö, jonka tarkoituksena on edistää alueensa yritysten liiketoimintaa ja auttaa aloittavia yrityksiä. Yksi auttamisen keinoista on Yritystreffit-tapahtumat, joita Novago toteuttaa kumppaninsa BusinessMaker Solutions Oy:n kanssa.

”Olemme löytäneet näistä yrittäjille suunnatuista Yritystreffit-tapahtumista tuotteellemme jakelijoita, kumppaneita sekä asiakkaita. Jonkin verran on löydetty yhteyksiä, jotka ovat avanneet ovia tuotteemme kansainväliseen jakeluun”, Höyry Löyly Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Hyytiäinen kertoo.

Yritystreffeillä on kyse yritysten välisistä lyhyistä tapaamisista, joiden tarkoituksena on tehdä yritysten välinen verkoston laajentuminen helpoksi ja tehokkaaksi.
”Tavoitteena on tehostaa yrittäjien asiakas- ja kumppanihankintaa tarkkaan mietityn konseptin avulla”, BusinessMakerin toimitusjohtaja Anneli Komi sanoo. ”Tutkimustemme mukaan n. 60 % osallistujista saa tapahtumissamme uuden asiakkaan ja 40 % uuden kumppanin. Etätapahtumissa luvut ovat toisinpäin. Anneli komi jatkaa.

Novagon toimitusjohtaja Tom Gammals on tyytyväinen konseptin tehokkuuteen. ”Alueemme yritykset osaavat jo odottaa tätä tapahtumaa. Tämä on jo yhdeksäs kerta, kun tarjoamme tällaisen konseptin heille ja tulokset ovat hyvät.” Yritystreffit järjestetään tällä kertaa verkkotapahtumana. ”Muualta kuin Länsi-Uudenmaan alueelta tulevat yritykset ovat tervetulleita tapahtumiimme. Näen sen ainoastaan positiivisena alueemme yritysten kehityksen kannalta”, Tom Gammals jatkaa.

Pöydästä pöytään rientävä Höyry Löyly Oy:n omistaja Jyrki Hyytiäinen on illan kattaukseen tyytyväinen:
”Tänään minulla oli etukäteen sovittuna seitsemät treffit, joista kolme oli etänä ja neljä tässä livenä paikan päällä. Ensi tuntuma on, että tästä illasta jäi käteen kolme uutta asiakasta ja kourallinen kumppaneita. Lisäksi sain esitellä tuotettamme tapahtuman alussa kaikille osallistujille ja nyt tapahtuman jälkeen BusinessMakerin alustan kautta voin vielä kontaktoida kaikki loputkin 80 osallistujaa.”

***
Tervetuloa tutustumaan Novagon järjestämille Online Yritystreffeille 8.12.2021 klo 16.30–20.30. Annamme mielellämme lisätietoa. https://businessmaker.fi/lansi-uudenmaan-yritystreffit/index.php/fi/

***

Lisätietoa:
Novago Yrityskehitys Oy
Tom Gammals
tom.gammals@novago.fi
p. 050 911 1866

BusinessMaker Solutions Oy
Anneli Komi
anneli.komi@businessmaker.fi
p. 045 122 0142

Höyry Löyly Oy
Jyrki Hyytiäinen
jyrki.hyytiainen@hoyryloyly.fi
p. 044 047 5373

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot