Koronainfoa yrityksille

Novago keskittää yritysneuvonnan koronan aiheuttamien ongelmien ennaltaehkäisyyn – Annamme täyden tuen alueen yrittäjille!

Novago Yrityskehitys Oy korottanut valmiuksia informoida ja neuvoa alueen yrityksiä, jotka kärsivät tilausten vähentymisestä ja sen myötä koronaviruksen aiheuttamasta äkillisestä kassakriisistä. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa on elinkeinosektorin näkökulmasta tärkeää, että annamme täyden tuen yrityksille, jotta yksikään elinkelpoinen yritys ei ajautuisi konkurssiin.

Koronatietoa ja palveluita yrittäjälle!

Novagon koko henkilöstö on valmiina antamaan täyden tuen alueen yrittäjille koronan aiheuttamien haasteiden ratkaisemisessa. Kokoamme sivuillemme ajankohtaista ja uusinta tietoa valtion ja muiden julkisten toimijoiden yrittäjille suunnatuista tukitoimenpiteistä. Koronainfo -sivustomme ja yhteystietomme löytyvät tästä linkistä Toivomme, että yrittäjät eivät jää yksin tilanteen kanssa vaan ottavat rohkeasti yhteyttä meihin.

 

Yritysneuvonta koronavirusepidemian aikana

Novagon koko henkilöstö on valmiina antamaan täyden tuen alueen yrittäjille koronan aiheuttamien haasteiden ratkaisemisessa. Yritysneuvonta tapahtuu tällä hetkellä etä- ja puhelinneuvontana Jos tahdot varata neuvonta-ajan, ota yhteyttä asiakaspalveluun 019 369 1865 tai info[at]novago.fi

Toivomme, että yrittäjät eivät jää yksin tilanteen kanssa vaan ottavat rohkeasti yhteyttä meihin!

Kun täytät alla olevan lomakkeen, yritysneuvojamme ottaa teihin pikimmiten yhteyttä. Voit myös soittaa suoraan Novagon yritysneuvojille.

 

Kokosimme tälle sivulle yrityksille tärkeitä linkkejä:

Ajankohtainen tilanneseuranta ja viranomaistiedotus