Kumppaniyritykset


Kumppaniyritykset

– Yritysten menestys hyödyttää meitä kaikkia –

Kumppaniverkoston jäsenyys Novago toivottaa uudet asiantuntijapalveluita tarjoavat yritykset tervetulleiksi verkostoonsa. Tavoitteena on tukea yrityksiä kaikissa niiden elinkaaren vaiheissa erikoisosaamisella, -tiedolla ja kokemuksella. Yhteinen näkyvyys alueen yrityskehitysyhtiön sivuilla on tehokkaasti kohdennettua ilmoittelua. Verkostokumppaniksi sivuillemme voi pyrkiä hyvämaineinen yritys, joka tarjoaa yrittäjien tarvitsemia palveluita ja osaamista. Jäsenedut: – näkyvyys (esittelyteksti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä verkkosivulinkki) Novago Yrityskehitys Oy:n verkkosivuilla ja mahdollisuus asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen – mahdollisuus osallistua Novagon järjestämiin tapahtumiin – oikeus käyttää Novago Yrityskehitys Oy:n nimeä markkinoinnissa Jäsenmaksut: vuosimaksu yrityksen koon mukaan: – 1 – 10 h 400 euroa – 11 – 30 h 800 euroa – yli 30 h 1.200 euroa – yhdistysten ja oppilaitosten vuosimaksu on 200 euroa – pankkien ja vakuutusyhtiöiden vuosimaksu on 1.200 euroa Kiinnostuitko?


Jätä meille yrityksenne ja yhteyshenkilönne tiedot, niin otamme teihin yhteyttä!

Novago Yrityskehitys Oy saa käyttää antamiani tietoja rekisterissään ja postituksessa (tietosuojaseloste) Asiakas vastaa siitä, että sen Novago Yrityskehitys Oy:lle tai sen edustajalle antamat tiedot ovat oikeat ja paikkansapitävät. Novago Yrityskehitys Oy ei vastaa asiakkaan neuvontapalvelun puitteissa saamien neuvojen ja ehdotusten pohjalta tehtyjen päätösten liiketaloudellisista ja verotuksellisista seurauksista.

Yrityksen perustiedot

5 + 12 =

Yrityksille on tarjolla monipuolinen asiantuntijoiden verkosto, joka tarjoaa erilaisia liiketoimintaa tukevia palveluita. Tältä sivulta löydät heitä, jotka haluavat auttaa yritystäsi menestymään. Käy heidän sivuillaan ja katso tarkemmin minkälaista palvelua he tarjoavat.

Novagon kumppaniyritykset


Fibren Oy / Tilana LKV www.tilana.fi Tilana LKV on toimitilojen myyntiin, vuokraukseen ja arviointiin sekä kiinteistökehitykseen keskittynyt välitysliike. Hoidamme myynnin tai vuokrauksen toimitilojen omistajan puolesta sekä avustamme toimitilojen tarvitsijoita löytämään liiketoimintaansa parhaiten soveltuvat tilat. Yrityskaupoissa avustamme niin myyjiä kuin ostajia yrityksen tai toimitilan arvonmäärityksissä sekä laadimme kauppojen vaatimia asiakirjoja. Toiminta-alueemme on Länsi-Uusimaa ja erityisesti Lohjan seutu.
MK-Law Oy
Asianajotoimisto www.mklaw.fi MK-Law Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Palvelemme niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä liiketoiminnan lakiasioissa. Neuvomme asiakkaitamme muun muassa sopimusoikeuteen, yhtiöoikeuteen, yritysjärjestelyihin ja vero-oikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Avustamme myös työoikeuteen ja teknologia- ja immateriaalioikeuteen liittyvissä lakiasioissa sekä riidanratkaisussa. Lakipalvelumme kattavat Suomen lisäksi Venäjän. Vi betjänar också på svenska.
Agens Oy www.agens.fi Tutustu toiminta-ajatukseemme videolla! Agens Oy on uuden ajan digitaalinen lakitoimisto, joka tarjoaa Yrityksille ja Yrittäjille interaktiivisia, älykkäitä ja muokattavia sopimuksia liiketoimintaan tarvittaessa juristin tukemana, tuntijuristityötä sekä yhtiöiden juridis-taloudellista neuvontaa. Yritys- ja sopimusjuridiikan lisäksi asiantuntijaverkostostamme löytyy laaja-alaista osaamista. Tehokas toimintatapamme takaa alan edullisimmat hinnat. Vi betjänar också på svenska.