Siirry pääsisältöön

Lohjalla boostataan yrittäjien myyntiasennetta

Uudenmaan Yrittäjät järjestää yhdessä Elisan ja Novago Yrityskehityksen kanssa BOOST 2020 – myynti haltuun -tapahtuman Lohjan Laureassa (Vihdinkatu 1, 08100 Lohja (Kartalla) maanantaina 3.2. klo 17.30-21.

Ilmoittaudu mukaan tästä>

Vastaavat tilaisuudet toteutuvat myös Klaukkalassa 11.2. ja Porvoossa 5.3.

BOOST2020 -tilaisuuksien keskiössä on kaikkia yrittäjiä yhdistävä toiminto, myynti. Tapahtumat ovat käytännönläheisiä ja jokainen osallistuja pääsee ohjatusti pohtimaan omaa myyntipersoonaansa ja samalla rohkaistumaan entistä aktiivisemmaksi myyjäksi, asiakkaan ongelman ratkaisijaksi. Tapahtumien teematoive on lähtenyt yrittäjiltä itseltään ja vastaa myös Uudenmaan Yrittäjien valintaan tarjota jäsenilleen lisää bisnesmahdollisuuksia.

Illan aikana Kasvattamon Mika Repo ja Tomas Romero haastavat yrittäjät oivaltamaan myynnin ja myyntiasenteen saloja. Workshopeissa sparrataan jokaisen ajatuksia myynnistä vuorotellen. Osallistujat saavat mukaan listan toimenpiteitä, joiden toteuttamisen voi aloittaa heti. Tapahtumat on avoimia ja maksuttomia kaikille yrittäjille. Lohjan tapahtumaan odotetaan reilua viittäkymmentä yrittäjää Lohjan seudulta.

Myyntiteeman käsittely jatkuu Uudenmaan Yrittäjien toiminnassa läpi vuoden 2020. Syksyllä 2020 on luvassa teeman kokoavat kolme tilaisuutta.

Lisätietoja tapahtumasta Uudenmaan Yrittäjät, Kati Liikanen, kati.liikanen@yrittajat.fi, 050 370 3257 tai Sanna Sassi, sanna.sassi@yrittajat.fi, 050 911 8049.

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot