MyNovago


MyNovago on Länsi-Uudenmaan alueen yrittäjien kohtaamispaikka. Virtuaalinen tai fyysinen, sopivasti tarpeen mukaan.

MyNovago vaihtaa ajatuksia somessa ja jakaa yrittäjyyden riemua ja tuskaa. MyNovagolaiset kohtaavat tapahtumissa, työntouhussa, kahvitauolla tai koulutuksissa. MyNovago on yrityshautomo, paitsi että täällä ei haudota mitään. MyNovago on paikan lisäksi mielentila ja asenne. MyNovago kirittää ja kannustaa länsi-uusimaalaisia yrittäjiä verkostoitumaan, löytämään uusia yrityskumppaneita ja ennen kaikkea puhaltaa yrittäjyyteen intoa.

MyNovago palvelee monenlaisia tarpeita

  • Teetkö töitä kotitoimistolla ja tarvitset silloin tällöin rauhallista tilaa asiakastapaamista varten?
  • Tarvitsetteko rauhallista virtuaalikokoustilaa, jossa yhteydet toimivat jouhevasti?
  • Piristäisikö päivittäinen kahvihetki ja ajatusten vaihto, vaikka virtuaalisesti, toisten yrittäjien kanssa?
  • Rakentuuko työyhteisösi toisistaan etäällä olevista verkostoista?

Länsi-Uudenmaan yrittäjistä 98 prosenttia on yksinyrittäjiä. Monelle yksin yrittäminen ja itsenäinen tekeminen maistuu mainioisti. Mutta joskus on kiva vaihtaa kuulumisia toisten yrittäjien kanssa. Edes sen kahvikupin verran. MyNovago tarjoaa tilat ja välineet tavata toisia yrittäjiä. Tule rohkeasti mukaan! MyNovago on myös sosiaalisessa mediassa #mynovago


Novago Yrityskehitys

Novago palvelee yrittäjäksi aikovia ja jo toimivia yrittäjiä. Neuvomme perustamisessa, liiketoimintasi kehittämisessä, kansainvälistymisen ja rahoituksen kiemuroissa ja haasteiden yllättäessä. Meiltä saat avun myös yrityksen osto- ja myyntitilanteissa tai kun sukupolvenvaihdos on ajankohtainen.

Palvelemme nyt myös rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon liittyvissä tilanteissa. Novago Yrityskehitys Oy:n omistavat viisi läntisen Uudenmaan kuntaa; Hanko, Inkoo, Lohja, Raasepori ja Siuntio.