MyNovago


Novago Yrityskehitys Oy

Novago palvelee yrittäjäksi aikovia ja jo toimivia yrittäjiä. Neuvomme perustamisessa, liiketoimintasi kehittämisessä, kansainvälistymisen ja rahoituksen kiemuroissa ja haasteiden yllättäessä. Meiltä saat avun myös yrityksen osto- ja myyntitilanteissa tai kun sukupolvenvaihdos on ajankohtainen. Palvelemme nyt myös rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon liittyvissä tilanteissa. Novago Yrityskehitys Oy:n omistavat viisi läntisen Uudenmaan kuntaa; Hanko, Inkoo, Lohja, Raasepori ja Siuntio.

Tapahtuma ja aktiviteetit yhteiseen tapahtumakalenteriin

Tapahtumakalenterissa voit jakaa yrityksesi tapahtumat asiakkaillesi ja sidosryhmille. Samalla näet itse, mitä ja milloin alueellasi tapahtuu. Voit myös verkostoitua toisten yrittäjien kanssa järjestämällä yhteisiä tapahtumia.

Yhteisen tapahtumakalenterin löydät tästä

Varaa kokoustila

Kysy tarjousta asiakaspalvelustamme info@novago.fi tai 019 369 1865, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokouspaketti!

Kokoustarjoilut

YritystaloBusiness Lohjan Novagon neuvottelutiloihin tilataan suoraan Pitopalvelu Auringonpaisteelta – Anne Laurentz, puh. 044 3747 900 tai anne.laurentz1@luukku.com