Siirry pääsisältöön

Novago Network

Elinkeinoelämän tuki ja kokeneiden yrittäjien asiantuntijaosaaminen on myös sinun käytettävissäsi. Sen lisäksi, että saat apua Novagon yritysneuvojalta, sinut voidaan tarvittaessa lähettää eri alojen asiantuntijoiden luokse.

Yritysneuvonnassa neuvojasi antaa sinulle tarvittaessa asiantuntijalähetteen. Ensimmäinen asiantuntijakäynti on maksuton. Tämän jälkeen sovitte yhdessä asiantuntijan kanssa mahdollisesta jatkosta ja hinnoista.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Novago Network Form

Kuka?

Meidän asiantuntijamme

Tilitoimistot, taloushallinto, tilintarkastus

Paperit & Talot

Paperit & Talot hoitaa yrityksen tai yhdistyksen kirjanpidon ja taloyhtiön isännöinnin sujuvasti mutta varmasti. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja tehtävämme on helpottaa sinun elämääsi. Kokenut henkilökuntamme palvelee sinua Tammisaaren kontorissa.

papperohus.fi

office@papperohus.fi

☏ 019 232 800

hanbok.eu

info@hanbok.eu

☏ 040 861 6161

digikonttori.fi

info@digikonttori.fi

☏ 0440 507 209

memeri.fi

tilitoimisto@memeri.fi

☏ 019 311 331

???

☛ 

marika@jm-metsamaki.fi

☏ 040 732 0866

azets.fi/tilitoimistot/raasepori

✉ 

☏ 010 756 4500

pncservice.fi

peter.nynas@pncservice.fi

☏ 0440 233 714

rantalainen.fi/

axel.fogel@rantalainen.fi

☏ 010 324 3245

solido.fi

ilkka.mettomaki@solido.fi

☏ 010 319 4567

cape.fi

info@cape.fi

☏ 044 788 7600

Olemme palveleva asianajotoimisto ja tarjoamme korkealaatuiset lakiasioiden palvelut yrityksille, julkishallinnon toimijoille sekä yksityishenkilöille. Toimintatapamme on ratkaisukeskeinen ja haluamme tehdä arjestasi helpomman.
Yritysjuridiikan alalla asiakkaitamme ovat etenkin yrittäjäomisteiset mikro- ja pk-yritykset, mutta kokemusta meillä on myös suurten yritysten juridisista toimeksiannoista. Kokeneet juristimme kykenevät hoitamaan myös laajoja ja vaativia järjestelyitä. Fennon yritystoimeksiannoista vastaavan tiimin juristit tavoitat kaikista toimipisteistämme.

Toimintamme rakentuu modernille johtamismallille; yhdessä sopimamme arvot ja toiminnalle asetetut tavoitteet ovat toimintamme ydin. Hyödynnämme toiminnassa modernit kommunikointimallit ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ollaksemme kilpailukykyinen toimija nyt ja tulevaisuudessa.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Lahdessa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Salossa. Meille fennolaisille ei ole myöskään ongelma tulla luoksesi.

fennolaw.fi

office@fennolaw.fi

☏ 010 504 9000

mklaw.fi

info@mklaw.fi

pkvaihdox.fi

lars@pkvaihdox.fi

☏ 050 505 0355

yrityskaupat.net

info@yrityskaupat.net

☏ 010 286 4000

Uniflex on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Tällä hetkellä rekrytoimme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelun-, rakennusalan-, logistiikan- sekä teollisuuden työtehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Uniflex Suomen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaitamme aluetoimistojemme kautta valtakunnallisesti läpi Suomen. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme, että työntekijöitämme kohtaan.

poolia.fi

info@poolia.fi

☏ 020 7290 830

Henkilöstövuokraus, kevytyrittäjyys

kevytyrittajat.eezy.fi

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Novago Network Form

Kuka?