Siirry pääsisältöön

Pidetään yritystoiminnan rattaat pyörimässä uusiutuvin ideoin!

Novagon koko henkilöstö on valmiina antamaan täyden tuen alueen yrittäjille koronan aiheuttamien haasteiden ratkaisemisessa. Vallitsevasta tilanteesta johtuen yritysneuvonta tapahtuu tällä hetkellä ensisijaisesti etä- ja puhelinneuvontana. Jos sinulla on varattuna neuvonta-aika, tarkista tilanne olemalla yhteydessä Novagon asiakaspalveluun 019 369 1865. Toivomme, että yrittäjät eivät jää yksin tilanteen kanssa vaan ottavat rohkeasti yhteyttä keneen tahansa Novagolla.

Kokoamme koronainfo-sivustollemme uusinta tietoa valtion ja muiden julkisten toimijoiden yrittäjille suunnatuista tukitoimenpiteistä.

Lisäksi Facebookissa on perustetty uusi yrittäjien ryhmä Yrittäjät #ostapieneltä. Tämä on tukiryhmä pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yksinyrittäjille. Yrittäjiä ovat vertaistuen lisäksi tukemassa sekä lakineuvoja että terapeutti. Suomen Yrittäjät keskittää Facebookissa vastaamisensa tähän ryhmään ja Facebook-seinällensä Suomen Yrittäjät. Vähemmän mutua, enemmän tietoa ja välittämistä. Suomen Yrittäjien lakineuvoja vastaa kysymyksiin arkisin 15.00-20.00. Koronaviikkojen ajan ryhmää moderoi kolme tuntia päivässä psykoterapeutti.

 

Arvoisa asiakas – huomioithan NEUVONTATAPAAMISISSA seuraavat asiat:

1. Pyydämme sinua PESEMÄÄN KÄTESI ENNEN TAPAAMISTA ja pesemme itse kätemme jokaisen asiakkaan jälkeen ja aina, kun tulemme ulkoa toimistolle.
2. EMME KÄTTELE.
3. Pidämme neuvonnan aikana vähintään metrin etäisyyttä asiakkaan ja neuvojan välillä.


Älä tule flunssaisena tapaamiseen!

> Flunssaisia tai oirehtivia asiakkaita emme ota vastaan.
> Emme myöskään tule töihin tai tapaamisiin, jos meillä on itsellämme pieniäkin oireita, kuten flunssaa, päänsärkyä tai lihaskipuja.

Tällaisessa tapauksessa

1. Perumme kasvokkain tapahtuvan tapaamisen.
2. Pyrimme järjestämään etä- tai puhelinneuvonnan.
3. Sovimme neuvontatapaamiselle uuden ajan ja/tai menettelytavat

Novagon tapahtumia on siirretty toiseen ajankohtaan tai pidetään etäyhteydellä, tarkista tilanne Novagon tapahtumien osalta: https://novago.tapahtumakalenterit.fi/
Nämä toimintatavat ovat voimassa toistaiseksi ja päivitämme niitä tilanteen mukaan.

Jaa

Lue myös