Starttiraha ja Startti Plus

Starttiraha on tarkoitettu helpottamaan alkavan yrittäjän toimeentuloa yritystoiminnan käynnistämisen alkuvaiheessa. Starttirahan hakemista varten tarvitset liiketoimintasuunnitelman sekä kannattavuus- ja rahoituslaskelmat. Niiden tekemiseen saat apua meiltä, varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan.

Muista hakea starttirahaa ennen yrityksen perustamista

Starttiraha on yrittäjän henkilökohtainen tuki, joka myönnetään kuudeksi (6) kuukaudeksi yritystoiminnan alussa. Starttirahaan on mahdollista saada jatkoa, jonka pituus on enintään kuusi kuukautta. Jatkoa starttirahalle haetaan viimeistään kuukausi ennen ensimmäisen starttirahakauden päättymistä. Tutustu TE-toimiston esitteeseen tuen myöntämisen edellytyksistä ja hakemisesta.

Ota hyöty irti Startti Plus -palvelusta

Kun sinulle on myönnetty starttirahaa, TE-toimisto tarjoaa sinulle maksutonta Startti Plus -palvelua. Länsi-Uudellamaalla Novagon yritysneuvojien avulla saat ideoita ja kirjallisen kehittämissuunnitelman yrityksesi myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Rahanarvoinen etu, joka auttaa sinua entistä paremmin tavoittamaan asiakkaasi. Kysy lisää Startti Plus -palvelusta ottamalla yhteyttä starttirahan myöntäneeseen TE-toimistoon, ja kerro halukkuudestasi yrityksesi jatkokehittämiseen.

 

Tallenna Tallenna Tallenna Tallenna

Tallenna

Terja Patama
Terja Patama
Yritysneuvonta, uusyritysneuvonta
Martina Sundqvist
Martina Sundqvist
Yritysneuvonta, uusyritysneuvonta, Startti Plus
Satu Österberg
Satu Österberg
Uusyritysneuvonta, Startti Plus, rekrytointipalvelut
Alexandra Stoor
Alexandra Stoor
Rekrytointipalvelut, yritysneuvonta matkailualan yrityksille (Welcome)