Förstasidan

I hjärtat av företagande

Motivation är när dina drömmar sätter på sig arbetskläder.

B. Franklin

För dig som planerar att starta företagSparring för etablerade företag

Novago Företagsutveckling

Novago hjälper dig som vill bli och dig som redan är företagare. Vi ger dig råd när du vill starta företag, utveckla verksamheten, internationalisera företaget eller finansiera det samt när du stöter på problem. Hos oss får du även hjälp när du ska köpa eller sälja ett företag eller när det blir aktuellt med en generationsväxling.

Nu hjälper vi dig också med rekrytering och personalförvaltning. Novago Yrityskehitys Oy ägs av fem kommuner i Västra Nyland: Hangö, Ingå, Lojo, Raseborg och Sjundeå.

.

Ska du starta företag?

Allt fler bygger sin karriär i ett eget företag. En bra affärsidé, en konkret affärsplan, tro på sig själv och bra nätverk utgör en bra grund för att starta ett företag. En färsk företagare behöver också massor av mod. Mod är också om att be om hjälp och råd. Därför finns Novago. Kontakta oss, så hjälper vi dig kostnadsfritt i alla skeden av företagandet.

Material och guider till din hjälp

Det är ingen idé att uppfinna hjulet på nytt. Vi har samlat anvisningar, guider och länkar kring hur man startar, driver och utvecklar ett företag. Välj de som passar dig bäst.


Utveckla företagsverksamheten

När företaget varit igång i några år är det bra att stanna upp och fundera över framtiden. Det finns många olika sätt att växa, precis som det finns många olika företag. När den ena funderar på att ta in sin första anställda blickar den andra mot den internationella marknaden. Senast nu är det dags att boka tid för ett kostnadsfritt möte. Låt oss tillsammans fundera på hur vi kan stödja dig – vi hittar utan tvekan något sätt!.

Känner du till de olika finansieringsalternativen?

Känner du till de olika finansieringsalternativen? Som upptagen företagare kan det vara svårt att hitta en lämplig finansieringslösning för ditt företag. Boka tid hos vår företagsrådgivare, så hittar vi de alternativ som passar ditt företag bäst. Oavsett om är ny företagare, rekryterar anställda eller blickar mot den internationella marknaden.

Projekt till stöd för företag

Novago stödjer verksamhetsförutsättningarna och -miljön för företag i Västra Nyland och koordinerar eller driver flera projekt. Oavsett om ditt företag vill växa på den internationella marknaden eller om du är ensamföretagare som söker nätverk kan du kontakta oss och fråga mer om pågående och kommande projekt. Många framgångsberättelser har börjat med ett projekt.

Novagos företagsinkubator är företagarnas hem

MyNovago i dagligtal. Här utvecklar och förbättrar vi saker och ting tillsammans. Du kan själv välja om du vill kika in när det passar dig, dricka virtuellt kaffe med oss eller om hyra en konferenslokal för ett kundmöte vid behov. Vi lever och formas efter dina behov. Häng med!

Stegen för att grunda ett företag

Ta en kopp kaffe och titta närmare på ”Företagarens första steg” »
Klicka här!

På Novago hjälper vi dig

Vi är många och har alla till uppgift att hjälpa dig med allt som rör ditt företag. Kostnadsfritt, professionellt och snabbt.
Esa Viitamo
Pk-yritysten kasvuvalmennus (VALTAUS)
Taina Jukola
Matkailualan yritysneuvonta (Welcome)
Anne-Kirsi Eloranta
Anne-Kirsi Eloranta
Ekonomichef
Minna-Mari Tiihonen
Minna-Mari Tiihonen
Kundtjänst, kommunikation
Alexandra Stoor
Alexandra Stoor
Företagsutveckling inom turismbranschen (Welcome)
Satu Österberg
Satu Österberg
Nyföretagarrådgivning, Startti Plus
Tiina Lindholm
Tiina Lindholm
Rekryteringstjänster
Jarkko Toivonen
Jarkko Toivonen
Företagsrådgivning, projektet RECOIN
Roy Sjöblom
Roy Sjöblom
Företagsrådgivning
Martina Sundqvist
Martina Sundqvist
Nyföretagarrådgivning, Startti Plus
Terja Patama
Terja Patama
Nyföretagarrådgivning, Startti Plus

Aktuellt

Vi söker nu en företagsrådgivare till vårt team
Vi söker nu en företagsrådgivare till vårt team
Novago Företagsutveckling Ab erbjuder skräddarsydd rådgivning och vägledning åt företag i alla deras livsskeden och vid olika utmaningar. Vi hjälper…
Etsimme joukkoomme uutta yritysneuvojaa
Etsimme joukkoomme uutta yritysneuvojaa
Novago Yrityskehitys Oy antaa räätälöityä neuvontaa ja ohjausta yritysten tarpeisiin niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Autamme mm. yrityksen perustamisessa, liiketoiminnan kehittämisessä…
Företagsmentorerna och Novago inleder samarbete!
Företagsmentorerna och Novago inleder samarbete!
Finlands Företagsmentorer r.f. och Novago Företagsutveckling Ab har kommit överens om samarbete för att understöda företag och företagare i Västra…

Företagare, tar du hand om dig själv?

Företagets viktigaste resurs är du själv. Stanna upp och fundera på hur du mår. Räcker timmarna på dygnet till, behöver du en mentor eller en joggingkompis? Eller behöver du mod att ta in din första anställda, den rätta personen som kan hjälpa dig genom hektiska perioder och den kommande sommarrusningen? Vi har många olika lösningar även på sådana funderingar, så plocka upp luren och boka ett kostnadsfritt möte eller klicka in på vår kalender.


När du prenumererar på vårt nyhetsbrev ser du till att du får aktuell information om företagande och Novagos tjänster och evenemang. Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet.