Etusivu

Yrittämisen ytimessä

Motivaatio on sitä, kun unelmasi laittavat työvaatteet niskaansa.

B. Franklin

Koronatietoa ja palveluita yrittäjälle!

Novagon koko henkilöstö on valmiina antamaan täyden tuen alueen yrittäjille koronan aiheuttamien haasteiden ratkaisemisessa. Kokoamme sivuillemme ajankohtaista ja uusinta tietoa valtion ja muiden julkisten toimijoiden yrittäjille suunnatuista tukitoimenpiteistä. Koronainfo -sivustomme ja yhteystietomme löytyvät tästä linkistä Toivomme, että yrittäjät eivät jää yksin tilanteen kanssa vaan ottavat rohkeasti yhteyttä meihin.

Koronaavustus yksinyrittäjille (TEM) 

  • Hakemuksen täyttämiseen vaaditaan vahvaa tunnistautumista ja hakuaika 16.4.2020 – 30.9.2020
  • Hakemus ja lisätietoa hakemuksen täyttämisestä ja tuen myöntämisen kriteereistä löytyy Novagon verkkosivuilta https://novago.fi/yksinyrittajanavustus/.
  • Kaikissa tukeen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Novago Yrityskehityksen yritysneuvojiin tai asiakaspalvelun kautta, 019 369 1865.

Coronastöd till egenföretagare (ANM)

Yritysneuvonta koronavirusepidemian aikana

Novagon koko henkilöstö on valmiina antamaan täyden tuen alueen yrittäjille koronan aiheuttamien haasteiden ratkaisemisessa. Yritysneuvonta tapahtuu tällä hetkellä etä- ja puhelinneuvontana Jos tahdot varata neuvonta-ajan, ota yhteyttä asiakaspalveluun 019 369 1865 tai info@novago.fi

Ajankohtaista

Företagshjälp erbjuder Nyländska företag hjälp att klara sig igenom Coronakrisen
Företagshjälp erbjuder Nyländska företag hjälp att klara sig igenom Coronakrisen
En ny Företagshjälp-service kommer att starta i Nyland som samarbete mellan tre utvecklingsbolag, Posintra, Keuke och Novago tillsammans med TE-tjänster.…
Ansökning av coronastöd på 2 000 euro för egenföretagare öppnas i västra Nyland
Ansökning av coronastöd på 2 000 euro för egenföretagare öppnas i västra Nyland
Vid sina ramförhandlingar den 8.4.2020 bestämde regeringen att 250 miljoner euro skall avsättas som stöd till egenföretagare. Pengarna kommer att…
Oletko suunnitellut yrityksen perustamista? Pohditaan yhdessä liikeideaasi -varaa aika maksuttomaan tapaamiseen.
Mistä apua ja tukea kasvuun? Mistä löydän verkostot? Missä, miten ja kenelle markkinoin ja myyn? Miten myyn tai ostan yrityksen?

Järjestämme maksuttomia tapahtumia ja koulutuksia yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan!

Täältä löydät yhteystietomme ja voit varata ajan henkilökohtaiseen ja maksuttomaan yritysneuvontatapaamiseen.

Seuraa mitä alueella tapahtuu ja poimi yrityksellesi kiinnostavimmat uutiset! Täältä löydät myös uutiskirjeemme.


Hakemistosta voit hakea Hangon, Inkoon, Lohjan, Raaseporin ja Siuntion alueilla toimivia yrityksiä ja yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja.

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa tai yritystonttia? Haluatko sijoittaa yrityksesi Länsi-Uudellemaalle? Tutustu kattavaan palveluumme!

Täältä löydät yrityksen perustamiseen, pyörittämiseen ja kehittämiseen liittyviä oppaita ja linkkejä. Lisäksi materiaalia matkailutoimijoiden hyödynnettäväksi.


Projektirahoituksella erityistä tukea yrityksille: – Welcome: matkailuala – Recoin: Kasvu ja kansainvälistyminen – TUTKA: Innovaatioekosysteemit kiertotaloudessa

MyNovagosta löydät yleistietoa Novagosta, mm. hallituksen esittelyn, medialle tarkoitetut tiedot, tietosuojaselosteen ja laskutustietomme. Lisäksi tätä kautta voit varata kokoushuoneemme.

Yritysneuvontamme lisäksi saatat tarvita erikoisosaamista esimerkiksi taloushallinnossa, markkinoinnissa tai lakiasioissa. Novago tekee myös tiivistä yhteistyötä alueen yrittäjäyhdistysten kanssa.


Asiakaspalaute

Voit antaa meille palautetta, myös nimettömänä. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä, täytäthän tarvittavat kentät.

ANNA PALAUTETTA

Tilaa uutiskirje!