Etusivu

I hjärtat av företagande

Motivation är när dina drömmar sätter på sig arbetskläder.

B. Franklin
Har du funderat på att starta eget företag? Vi går tillsammans igenom din företagsidé – boka tid för en avgiftsfri träff.

 

Var hittar jag hjälp och stöd för att få företaget att växa? Hur bygger jag mitt nätverk? Var, hur och åt vem marknadsför och säljer jag? Hur köper eller säljer jag ett företag?


Vi önskar att ingen företagare lämnas ensam med sina problem utan tar kontakt med oss!

Vi ordnar avgiftsfria evenemang och utbildningar för företagare och för den som funderat på att bli företagare. Kom med för att nätverka och lära dig något nytt!

Följ med vad som händer i regionen och plocka ut de intressantaste nyheterna för just ditt företag. Här hittar du också vårt nyhetsbrev.


Novago erbjuder rådgivning och vägledning i företagets alla skeden – här hittar du våra kontaktuppgifter och du kan boka tid till en avgiftsfri företagsrådgivningsträff.

I registret hittar du företag som är verksamma inom Hangö, Ingå, Lojo, Raseborg och Sjundeå samt de produkter och tjänster som dessa företag erbjuder.

Är ditt företag i behov av en fastighet eller tomt? Funderar du på att flytta ditt företag till västra Nyland? I vår heltäckande tjänst kan du hitta olika möjligheter för ditt företags verksamhet.


Vi har samlat anvisningar, guider och länkar kring hur man startar, driver och utvecklar ett företag. Välj de som passar dig bäst. På sidan finns också material för turismföretagare.

Med hjälp av projektfinansiering kan vi ge skräddarsydd rådgivning inom specifika områden – Welcome: turismbranschen – Recoin: Tillväxt och internationalisering – TUTKA:

Under MyNovago hittar du allmän information om Novago, bl.a. presentation av styrelsen, information för media, vår dataskyddsbeskrivning och våra faktureringsuppgifter. Här kan du också boka våra konferensutrymmen.


Tyck till

Här kan du tycka till om oss! Du kan även lämna dina kommentarer anonymt. Fyll i dina upgifter om du vill att vi ska kontakta dig.

Tyck till

Beställ nyhetsbrev!

Testa din Idé

Kom igång genom att klicka på Idéknappen!