Hoppa till sidans innehåll

Den finländska bastuinnovation som är tillverkad av återvinningsmaterial skapar synlighet genom Företagsträffarna

Den i Finland av återvinningsmaterial tillverkade innovationen ”badets själ” gör sitt genombrott genom evenemangen Företagsträffarna som arrangeras av utvecklingsföretaget Novago.

Novago Yrityskehitys Oy är ett utvecklingsföretag som ägs av kommunerna Lojo, Raseborg, Sjundeå, Hangö och Ingå. Företagets syfte är att inom sin region främja företagens affärsverksamhet och bistå nystartade företag.

Ett av sätten att hjälpa är evenemangen Företagsträffar som Novago verkställer tillsammans med sin partner BusinessMaker Solutions Oy.
”Via dessa Företagsträffar-evenemang för företagare har vi hittat distributörer av våra produkter, partners och kunder. Vi har delvis hittat kontakter som har öppnat dörrarna för internationell distribution av våra produkter”, berättar Höyry Löyly Oy:s verkställande direktör Jyrki Hyytiäinen.

Företagsträffarna handlar om korta möten mellan företag, genom vilka avsikten är göra expanderingen av nätverket mellan företagen enkel och effektiv. ”Målsättningen är att effektivisera företagarnas kund- och partnerförvärvande med hjälp av ett noggrant genomtänkt koncept”, säger BusinessMakers verkställande direktör Anneli Komi.

”Våra undersökningar visar att ca 60 % av deltagarna får en ny kund på våra evenemang och 40 % en ny partner. På distansevenemangen är siffrorna tvärtom. Fortsätter Anneli Komi.

Novagos verkställande direktör Tom Gammals är tillfredsställd med konceptets effektivitet. ”Företagen i vår region har redan lärt sig att se framemot detta evenemang. Det här är redan nionde gången då vi tillhandahåller ett dylikt koncept för dem och resultaten är goda.”

Den här gången kommer företgsträffen att hållas som ett online evenemang. ”Företag från andra regioner än Västra Nyland är välkomna med på våra evenemang. Ur utvecklingsperspektivet för företagen i vår region ser jag det enbart som en positiv sak”, fortsätter Tom Gammals.

Höyry Löyly Oy:s ägare Jyrki Hyytiäinen, som flyttar från bord till bord, är nöjd med kvällens kompott:
”Idag hade jag sju stycken på förhand avtalade träffar, av vilka tre ägde rum på distans och fyra live på platsen. Första intrycket är att denna kväll gav tre nya kunder och en handfull partners. Därutöver fick jag i början av evenemanget presentera våra produkter för alla deltagare och nu efter evenemanget och via plattformen BusinessMaker kan jag ännu kontakta alla resterande 80 deltagare.”

***

Välkommen att bekanta dig med Online Företagsträffarna som arrangeras av Novago 8.12.2021 kl. 16.30–20.30. Vi ger gärna tilläggsinfo. https://businessmaker.fi/lansi-uudenmaan-yritystreffit/index.php/sv/

***

Mer information:

Novago Yrityskehitys Oy
Tom Gammals
tom.gammals@novago.fi
p. 050 911 1866

BusinessMaker Solutions Oy
Anneli Komi
anneli.komi@businessmaker.fi
p. 045 122 0142

Höyry Löyly Oy
Jyrki Hyytiäinen
jyrki.hyytiainen@hoyryloyly.fi
p. 044 047 5373

Dela

Läs även

Vårt verksamhetsområde har förändrats från och med 1.1.2024 – vi betjänar i Hangö, Ingå och Raseborg - mera uppgifter