Digital marknadsföring - 11.2.2020

Digital marknadsföring

11.2.2020 kl. 8.30 – 16.00

Novago Lojo
Nummisvägen 12-14, 08100 Lojo

Utbildare: Ilkka Kauppinen

 

Utbildning i digital marknadsföring för turismföretagare

Utan planering är det svårt att göra marknadsföring som leder till försäljning. Det vet ju alla! Men ändå har de flesta turismföretagen inte gjort upp en marknadsföringsplan. Det låter väl dumt, eller hur? Den här utbildningen ändrar på detta!

Under dagen lär du dig var det lönar sig att finnas med och varför. Du gör upp en egen marknadsföringsplan och får feedback från utbildaren. Dessutom får du ett flera exempel från turismbranschen för både B2C och B2B-marknadsföring. Utbildningen erbjuder något för alla, från nybörjare till mer erfarna.

Till utbildningen hör både en förhandsuppgift och hemuppgifter.

Som utbildare fungerar Ilkka Kauppinen. Ilkka är fungerar som utbildare och konsult och är specialiserad inom digital försäljning och marknadsföring i turismbranschen. Han har varit professionell i branschen i 19 år och utbildat små och stora reseorganisationer runt om i Finland digitaliseringens möjligheter. Han anses vara Finlands ledande expert på internetmarknadsföring inom turismbranschen.

Ilkka är en tydlig och motiverande utbildare. Han har fått mycket beröm för sina inspirerande och framför allt praktiska utbildningstillfällen.

Utbildningen går på finska, men frågor kan också ställas på svenska.

 

____________

Kaffeservering!

Lunch på egen bekostnad.

Anmälningar tas emot senast torsdag 26.9.2019 via denna länk:

https://response.questback.com/sekesnovagoyrityskehitys/digimarkkinointi11012020

 

Mer information om utbildningen ger projektledare Alexandra Stoor, alexandra.stoor@novago.fi / 044 700 4199