Game of IDEAS 9.9.2020

Nya affärsidéer släpps fria på Raseborgs slott!

Game of IDEAS

affärsidétävling

ons 9.9.2020, kl. 17:00 – 20:00

Har du kommit på en utmärkt idé och behöver resurser för att förverkliga den?
Tänk om du fick delta i en tävling där affärsänglar letar efter de bästa affärsidéerna i Västra Nyland?

Tävlingen består av två steg: i det första steget presenterar alla sökande sina affärsidéer online för Novagos jury och Reidar Wasenius, konferencier under finalen. Bland dessa väljs sedan de 8 mest lovande bidragen ut till finalen som hålls på Raseborgs slott.

Varje finalist har 12 minuter på sig att övertyga juryn med affärsänglar om sin idé. Den 4 minuter långa presentationen åtföljs av en 8 minuter lång diskussion där juryn ställer mer specifika frågor.

Idétävlingen är offentlig: den sänds som LIVE-stream och spelas in. Detta är ett utmärkt tillfälle att ge ditt företag och dina produkter ökad synlighet.

Vid behov erbjuder vi sparring med en företagsrådgivare för att utveckla din idé och presentation inför tävlingen. Om du är egenföretagare utan anställda kan vi också undersöka om vi kan hitta en affärspartner till dig – det finns styrka i samarbete!

Gör följande om du är intresserad:

1. Fyll i och skicka in DENNA ANSÖKEN
2. Vänta på att vi kontaktar dig

Du kan skicka frågor om tävlingen via e-post till gameofideas@novago.fi

Ansökningstid: 3.6. – 10.8.2020

FiBAN är ett finländskt nätverk av businessänglar. Det är en icke vinstdriven förening, vars syfte är att främja privatpersoners investeringar i tillväxtföretag. FiBAN är en av Europas största och mest aktiva nätverk av business-änglar, bestående av 650 godkända placeringsmedlemmar.

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius kommer att fungera som presentatör och slottets riddare. Han är konferencier, talare, handledare, företagscoach och röstskådespelare. I augusti 2019 påbörjade Wasenius ett Corporate Social Responsibility-projektuppdrag i Soprano Oyj som Executive Director. 2017–2019 var han vd för FiBAN, en förening för finländska privata investerare.

(Multifoto/Johan Ljungqvist)

Bekanta dig med scenen för GAME of IDEAS-tävlingen! Raseborgs slott byggdes på 1370-talet på en rundhäll omgiven av vatten och fungerade som administrativt centrum i Västra Nyland med uppgift att kontrollera sjöfarten och handeln i Finska viken. Slottet stod öde i mer än 300 år tills man började restaurera ruinerna för första gången på 1880-talet. Nuförtiden sköts och drivs Raseborgs ruinslott av Forststyrelsen. http://www.raaseporinlinna.fi/fi/

foto: Raseborgs_slottsruiner3_2017_Johan_Ljungqvist_multifoto