Hoppa till sidans innehåll

Idéer i stora mått på Raseborgs slott!

Den nya företagsidétävlingen GAME of IDEAS som redan väckt stort förhandsintresse, kommer att hållas på Raseborgs slott den 24 september 2019 kl. 17.00–21.00. Tävlingen riktar sig till företagare med innovativa idéer och går ut på att övertyga tre businessänglar som letar efter de bästa affärsidéerna i Västra Nyland. Det finns fortfarande några platser kvar i publiken – kom hit och var med om något alldeles enastående!

Många fantastiska tävlingsbidrag skickades in till tävlingen, och av dem har vi valt ut de 10 mest lovande idéerna. Kvällen kommer att bjuda på enastående presentationer av innovativa produkter och tjänster som har potential att erbjuda lösningar på dagens och framtidens utmaningar. Idéerna har en fantastisk bredd och handlar om de mest skilda områden mellan himmel och hav.
Businessänglarna från det finska nätverket FiBAN kommer även att gå in som finansiärer för att bidra till förverkligandet av de mest lovande idéerna. Änglarna kommer att belöna kvällens vinnare i fyra olika kategorier: den mest attraktiva investeringen (små respektive stora företag), den mest lovande företagsidén och det starkaste teamet.

Ali Omar är en passionerad entreprenör, medicine doktor, MBA, ängelinvesterare och teknikentusiast. Ali är född i Finland och uppvuxen i Kajanaland i norra Finland. Han är känd för att prata fort, ge företag intensiv coachning och publicera episka berättelser på LinkedIn. Dessutom brinner han för att hjälpa entreprenörer utvecklas och växa. Ali är investerare i OGOship, Jolie Natura och Claned.

Teemu Varpanen är expert i programvarubranschen och har 25 års erfarenhet från både små och stora företag. Han fokuserar i huvudsak sina investeringar på nystartade B2B-företag som erbjuder SaaS (Software as a Service) och uppvisar idérikedom, passion och god teamanda. Teemu har för närvarande ett dussin uppstartsinvesteringar i sin portfölj. Han bygger aktivt broar mellan människor, team och ekosystem.

Olli Malmivaara är för närvarande privatinvesterare samt professionell fotograf och konstnär. Han har mer än 30 års erfarenhet inom ERP-programvara för små och medelstora företag och över 25 års erfarenhet som entreprenör. Olli har investerat i nio uppstartsföretag, huvudsakligen i programvaru- och hälsovårdsbranschen. Han är även mentor till unga ledare.

Dela

Läs även