Väx och utvecklas

Ett företag kan växa på många olika sätt. Man kanske behöver mer personal och nya marknader eller så måste man kanske tänka om verksamheten helt. Det är dags att boka tid för ett kostnadsfritt möte.


Novagos företagsrådgivare är en förtrolig partner till ditt företag som noggrant sätter sig in i företagets situation. De är lätta att kontakta oavsett hur du vill att företaget ska utvecklas.

 

 

Känner du till de olika utvecklingsmöjligheterna och finansieringsinstrumenten?

Det finns många olika finansieringsalternativ och som upptagen företagare kan det vara svårt att hitta rätt lösning just för ditt företag. Våra företagsrådgivare erbjuder såväl sparring som experthjälp för företagsutveckling vid bland annat strategisk planering, finansiering, marknadskommunikation, expansion, rekrytering, personalfrågor och olika utvecklingsbehov.

Förutom våra egna erfarna företagsrådgivare har vi ett brett nätverk av experter som ger precisionshjälp i frågor som rör bland annat bokföring, juridik, försäljning och marknadsföring, utveckling av digitalkunskaper eller kanske din och personalens arbetshälsa. Vår kostnadsfria rådgivning är alltid professionell, konfidentiell och personlig. Boka tid – vi tryggar tillväxten för företag i Västra Nyland.

Tallenna Tallenna Tallenna Tallenna Tallenna Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Titta på videon och ta kontakt med oss!
Novago betjänar fungerande företag i alla ärenden och utmaningar gällande företagsverksamheten.

Kan koldioxidneutralitet leda till konkurrensfördelar, och i så fall hur?

Den här frågan diskuteras under en temakväll som arrangeras av Novago den 15.9.2020, där ett antal experter från Novagos nätverk för cirkulär ekonomi, har blivit inbjudna
Läs mer

Visste du att

Åtta av tio företag i Västra Nyland är små företag med högst fem anställda. Många av dessa ännu små företag har möjlighet att bli större och omsätta mer. Kontakta oss om du vill växa – vi hjälper dig!

Jarkko Toivonen
Jarkko Toivonen
Företagsrådgivning, projektet RECOIN