Siirry pääsisältöön

Vertaisvoimaa yrittäjille

Onko korona pistänyt miettimään omaa liiketoiminnan tilaa?
Tulisiko sitä uudistaa tai jopa laajentaa?
Alkaako koronan kanssa eläminen jo tympäisemään?
Kaipaisitko juuri nyt jotain piristysruisketta uuteen aikakauteen?

Toivo@Teen myötä saat henkilökohtaista vertaistukea yrittäjän työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Euroopan Sosiaalirahaston rahoittama kaksivuotinen (1.4.2021-31.8.2023) palvelu tukee yrittäjän hyvinvointia ja jaksamista meneillään olevassa koronakriisitilanteessa ja sen jälkeen. On tärkeätä kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin ja sen edistämiseen sekä pohtia, miten koronakriisi on muuttanut omaa työympäristöä ja miten muutoksista selvitään myös jatkossa.

Toivo@Tee tarjoaa mahdollisuuden päästä osallistumaan verkossa toiminnallisiin työpajoihin, saamaan vertaistukea ja ideoita uuteen alkavaan kauteen korona-ajan jälkeen. Koronatilannetta ei pyritä ohittamaan tai vain selviämään siitä, vaan hyödynnetään yhdessä opittua ja ideoidaan sen pohjalta myös tulevaisuuden menestystekijöitä. Myös ympäristöystävällisten toimintatapojen rakentaminen kannattavuuden ja kilpailukyvyn tueksi on osa työskentelyä.

Tavoitteena on, että Toivo@Teen myötä saat yrittäjänä niin henkilökohtaista tukea kuin myös vertaistukea omaan hyvinvointiisi ja jaksamiseesi työssä. Pystyt näkemään konkreettisesti oman liiketoimintasi uusia mahdollisuuksia ja tarkastelemaan niitä myös kannattavuuden ja tuottavuuden näkökulmista.

Hanketta koordinoi Laurea-ammattikorkeakoulu, joka toteuttaa hankkeen tiiviissä yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun, Novago Yrityskehitys Oy:n ja Osuuskunta Orrellan Putiikkiopiston kanssa.

Käy tutustumassa palveluun tarkemmin yrityshyva10.fi-sivustolla.

Täältä pääset kuuntelemaan yksinyrittäjien ja mikroyrittäjien oivalluksia omasta hyvinvoinnistaan, selviytymisestään ja uusiutumisestaan kriisitilanteissa.

Podcast: Toivoa ja teetä yrittäjille 6: Miten kasvaa vastuulliseksi yrittäjäksi?
(Tallenteen kesto: 26 min)
> Jaksossa käsitellään vastuullisuutta ekologisesta, taloudellisesta sekä sosiaalisesta näkökulmasta ja sitä, mitä ne voivat tarkoittaa yritykselle. Keskustelussa tuodaan esille asioita, joihin mikro- ja pienyrittäjä voi kiinnittää huomiota omassa toiminnassaan, ja joiden avulla hän voi edistää vastuullista yritystoimintaa. Toivoa ja teetä yrittäjille -podcastin kuudennessa jaksossa keskustelemassa ovat yritysneuvojat Terja Patama, Tiina Lindholm ja Atlas Juvakka Novago Yrityskehitys Oy:stä.

Lataa tästä muokattava versio: Vastuullisuuskartoitus -työkalu

Kerromme mielellämme lisää!

Tarja Kantola, projektipäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu; tarja.kantola(at)laurea.fi
Anita Mäntynen-Hakem, projektikoordinaattori,  Laurea-ammattikorkeakoulu; anita.mantynen-hakem(at)laurea.fi
Senja Niskala, projektikoordinaattori, Metropolia ammattikorkeakoulu; senja.niskala(at)metropolia.fi
Terja Patama, Novago Yrityskehitys Oy; terja.patama(at)novago.fi
Sari Rauvanto-Eriksson, Putiikkiopisto; sari(at)putiikkiopisto.fi

Toivo@Tee Digiesite>>

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot