Siirry pääsisältöön

Tule valamaan raudanlujia liikeideoita Billnäsin Ruukkiin!

Haku Novagon järjestämään GAME of IDEAS III yritysideakilpailuun on parhaillaan käynnissä.

Kilpailussa FiBANin bisnesenkelit etsivät liikeideoita, joista parhaat palkitaan houkuttelevin investointi, vahvin tiimi ja lupaavin liikeidea -kategorioissa. Myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Osallistumalla pääset sparraamaan liikeideaasi, testaamaan sen ammattilaisten edessä ja mahdollisuuden enkelisijoittamiseen sekä näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi.

Ensimmäisessä vaiheessa hakijat esittävät bisnesideansa verkon välityksellä Novagon tuomaristolle ja loppukilpailun juontajalle Reidar Waseniukselle. Lupaavimmat ideat valitaan 21.9.2021 Billnäsin Ruukilla pidettävään loppukilpailuun.

Tämä on oiva mahdollisuus sinulle, jolla on rohkeutta, bisnesvaistoa ja palavaa intoa tuoda ideasi esille. Mikäli luova idea kutkuttaa mieltäsi, hae rohkeasti mukaan 2.8. mennessä sähköisellä lomakkeella Novagon nettisivujen kautta. Lisätietoa novago.fi/goi3 ja gameofideas[at]novago.fi. Seuraa myös some-kanaviamme.

Kilpailu järjestetään Länsi-Uudellamaalla mutta otamme avosylin vastaan loistavan idean kanssa alueemme ulkopuolelta mukaan hakevia yrityksiä. Novago järjestää kilpailun yhteistyössä alueen toimijoiden sekä FiBAN bisnesenkeliverkoston kanssa.

Novago Yrityskehitys Oy on Hangon, Inkoon, Lohjan, Raaseporin ja Siuntion omistaja yrityskehitysyhtiö, joka palvelee yrittäjyyttä suunnittelevia henkilöitä ja toiminnassa olevia yrityksiä niiden koko elinkaaren ajan.

Lisätiedot:
Tom Gammals
Novago Yrityskehitys Oy
050 911 1866
novago.fi/goi3

Jaa

Lue myös