Siirry pääsisältöön

GAME of IDEAS yritysideakilpailu 24.9

Novago Yrityskehitys Oy järjestää nyt ensimmäistä kertaa GAME of IDEAS yritysideakilpailun Raaseporin linnassa 24.9.2019. Yritykset saavat mahdollisuuden esittää liikeideansa neljälle bisnesenkelille, jotka odottavat saavansa investoida yrityksiin ja ideoihin, joilla katsovat olevan reilusti kasvupotentiaalia. Henkilölle, jolla on erinomainen idea, ja joka tarvitsee resursseja sen toteuttamiseen, tämä on oiva mahdollisuus! Paikalla on neljä bisnesenkeliä, jotka ovat varautuneet sijoittamaan uusiin, lupaaviin ja mielenkiintoisiin ideoihin.

Mukaan pääsee enintään 10 yritystä ja valitulla kilpailijalla on 12 minuuttia aikaa vakuuttaa linnan bisnesenkelit ideastaan. Osallistuminen kilpailuun on maksutonta. Investointimahdollisuuden lisäksi bisnesenkelit tulevat kruunaamaan voittajat neljässä eri kategoriassa; houkuttelevin investointi (isot ja pienet yritykset), vahvin tiimi sekä lupaavin liikeidea. Ennen kilpailua Novago mielellään auttaa yrityksiä ideansa kehittämisessä tai pitchauksen suunnittelussa. Lisäksi Novago pyrkii löytämään yhteistyökumppanin sitä toivoville yksinyrittäjille.

Bisnesenkelit kuuluvat suomalaiseen FiBAN -verkostoon, voittoa tavoittelemattomaan yhdistykseen, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoittamista kasvuyrityksiin. FiBAN on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä.

Novago Yrityskehitys Oy on kuntaomisteinen kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on kehittää ja tukea paikallista yrityselämää. Novago auttaa sekä yrittäjyyttä harkitsevia että jo yrittäjinä toimivia. Novago neuvoo mm. miten perustetaan yritys, miten kehitetään toimintaa, kansainvälistytään tai haetaan rahoitusta. Novago neuvoo myös, miten tulisi toimia, jos törmää ongelmiin.

Myös ilman uutta yritysideaa on tervetullut yleisöksi seuraamaan kilpailua Raaseporin linnaan. Luvassa on keskiaikaista ohjelmaa ja pientä tarjoilua. Linnan ritarina ja tilaisuuden juontajana toimii Reidar Wasenius.

Kilpailusta kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä Novagoon sähköpostiosoitteen gameofideas@novago.fi kautta viimeistään 3.9.2019.

Yleisöä pyydetään ilmoittautumaan osoitteessa https://novago.tapahtumakalenterit.fi/

Lisätietoa yritysideakilpailusta löytyy Novagon sivulta www.novago.fi/goi.
Novagon toimitusjohtaja Tom Gammals, 050 911 1866, vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot