Siirry pääsisältöön

Uudellamaalla useita todennetusti vastuullisia matkailualan yrityksiä

Uudenmaan liiton rahoittama Carbon Neutral Experience -projekti tarjosi de minimis-tuella 15 matkailuyritykselle Sustainable Travel Finland (STF) -ohjelmaan hyväksytyn Good Travel Seal -sertifikaatin.

Sertifikaatin hankinta on olennainen osa Sustainable Travel Finland-polkuvalmennusta, jota ei pääsääntöisesti voi suorittaa ilman ympäristösertifikaattia. Carbon Neutral Experiencen järjestämässä polkuvalmennuksessa autettiin yrityksiä tämän STF -ohjelman vastuullisuuspolun vaiheissa eteenpäin. Kolmepäiväinen valmennussarja alkoi lokakuussa 2022 hyvällä porukalla.

Nyt toukokuussa tämän polun aloittaneista 14 on saanut Good Travel Seal -sertifikaatin tai on sen auditointivaiheessa, sekä ainakin 9 on jo saanut STF -merkin! Näiden yhdeksän joukkoon kuuluvat:

Onnea kaikille ahkerille vastuullisuustoimensa todentaneille yrityksille ja hyville tyypeille siellä takana.

Kaikki Good Travel Seal -sertifikaatin suorittaneet yritykset löytyvät maittain kartalta.

Kaikki STF -merkin suorittaneet yritykset löytyvät täältä!

Parhaimmillaan tällaiset sertifikaatit ja vastuullisuusohjelmat tuovat yritykselle näkyvyyttä ja auttaa tavoittamaan oikeanlaisen kohdeyleisön mahdollistaen samalla parempaa tulosta. Nämä auttavat myös kattavasti tarkastelemaan yrityksen toimia vastuullisuuden eri osa-alueilta. Varmasti kaikki löytävät asioita, joita voivat kehittää jatkossa, sekä ymmärtää itselleen itsestään selvien tekojen arvon. Näistä kannattaa opetella viestimään jokaiselle sidosryhmälle, sillä vastuullisuudella on kovaa kysyntää.

Kuva: Helsinki, Julia Kivelä

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot