Varaa kokoustila

Novago neuvottelutilat

Vuokrattavat kokoustilat

Capital on valoisa kymmenen hengen tila, jonne saa lisätuoleja tai pyöreitä pystypöytiä tarpeen mukaan. Varusteena interaktiivinen valkotaulu, langaton WLAN, fläppitaulu. Erinomainen tila vaikka skype-kokousten pitoon. Tulossa myös virtuaalineuvottelumahdollisuus.

Business on kymmenen hengen valoisa kokoustila, jonne saa myös lisätuoleja tai pyöreitä pystypöytiä tarpeen mukaan.  Business on varustettu datatykillä, valkokankaalla, langattomalla WLAN-yhteydellä ja fläppitaululla.

Capital & Business voidaan yhdistää, jolloin käytössä on pöytäjärjestyksestä riippuen 20 – 30 hengen tila. Tilaa voidaan muunnella pyöreillä pystypöydillä ja tarvittaessa lisätuoleilla. Varusteina TV + tietokone, interaktiivinen valkotaulu, langaton WLAN, fläppitaulu, datatykki, valkokangas. Tilassa voi pitää skype-kokouksia ja pian myös virtuaalineuvottelukokouksia. Tila taipuu monenlaisiin tarpeisiin, kysy rohkeasti!Yhteisölliset työtilat ovat käytössä erilaisiin tilaisuuksiin klo 16 jälkeen. Avoin aulatila sopii hyvin max. 40 henkilön luentotilaksi tai vapaamuotoiseen tilaisuuteen. Käytössä on iso TV-näyttö ja langaton WLAN yhteys, muu kokoustekniikka järjestetään tarpeen mukaan. Avoimen tilan lisäksi voidaan tarvittaessa varata erilaisia ryhmätyötiloja.

Hinnat: (hinnat sis. alv 24 %)

  • Kaikki tilat (Capital, Business, aulatila) 25 euroa / tunti
  • Business ja Capital yhdistettynä 50 € / tunti
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron
  • Ryhmätyötilojen käytöstä ei ison kokoustilan vuokrauksen yhteydessä veloiteta maksua.

Varaa kokoustila tai kysy tarjousta asiakaspalvelustamme info[at]novago.fi tai 019 369 1865, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokouspaketti! Sopimusehdot:  Asiakas on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Asiakas vastaa kaikista vahingoista, joita asiakkaan laitteet, henkilökunta, esiintyjät tai kokousosallistujat aiheuttavat kiinteistölle tai irtaimelle omaisuudelle. Asiakas vastaa Yritystaloon tuomistaan laitteista ja irtaimesta omaisuudesta. Asiakas suostuu noudattamaan Yritystalon henkilökunnan ohjeita talon sekä kalusteiden ja laitteiden käyttöä koskevissa asioissa. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman etukäteistä sopimusta Novagon kanssa.

Kokoustarjoilut YritystaloBusiness Lohjan Novagon neuvottelutiloihin tilataan suoraan pitopalvelusta. Pitopalvelu Auringonpaiste Anne Laurentz puhelin: 044 3747 900 sähköposti: anne.laurentz1[at]luukku.com Keksijänkuja 1 B 10, 08350 Lohja Keittiön osoite: Karstuntie 366, 08450 Lohja Varaa tarjoilu viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Hinnat sis. alv 14%. Laskutus suoraan tilaajalle. Hinnat ovat voimassa 31.12.2021 asti.Minna-Mari Tiihonen
Minna-Mari Tiihonen
Asiakaspalvelu, viestintä
Organisoinnin taituri, joka vastaa Novagon info- ja toimistopalveluista. Oli kysymys kokoustilavarauksesta, tapahtumajärjestelyistä tai oikean kontaktin löytämisestä, Minna-Mari osaa varmasti auttaa. Etelä-karjalaisella energialla ja sujuvalla englannin kielen taidolla varustetun Minna-Marin työpöydällä on myös Novagon viestinnän tehtävät.