Varaa kokoustila

Novago neuvottelutilat

Vuokrattavat kokoustilat

Capital on valoisa kymmenen hengen tila, jonne saa lisätuoleja tai pyöreitä pystypöytiä tarpeen mukaan. Varusteena interaktiivinen valkotaulu, langaton WLAN, fläppitaulu. Erinomainen tila vaikka skype-kokousten pitoon. Tulossa myös virtuaalineuvottelumahdollisuus.

Business on kymmenen hengen valoisa kokoustila, jonne saa myös lisätuoleja tai pyöreitä pystypöytiä tarpeen mukaan.  Business on varustettu datatykillä, valkokankaalla, langattomalla WLAN-yhteydellä ja fläppitaululla.

Capital & Business voidaan yhdistää, jolloin käytössä on pöytäjärjestyksestä riippuen 20 – 30 hengen tila. Tilaa voidaan muunnella pyöreillä pystypöydillä ja tarvittaessa lisätuoleilla. Varusteina TV + tietokone, interaktiivinen valkotaulu, langaton WLAN, fläppitaulu, datatykki, valkokangas. Tilassa voi pitää skype-kokouksia ja pian myös virtuaalineuvottelukokouksia. Tila taipuu monenlaisiin tarpeisiin, kysy rohkeasti!

Mentor on suurella TV-näytöllä varustettu tila. Mentor on parhaimmillaan alle kymmenelle hengelle, mutta lisätuoleja saa tarpeen mukaan. Varusteina langaton WLAN ja fläppitaulu. Rauhallinen tila sopii erinomaisesti skype-kokouksiin, pienille ryhmille tai ryhmätyötilaksi.

Hinnat: Business ja Capital 25 € / tunti / tila, yhdistettynä 50 € / tunti, Mentor 25 € / tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Yhteisölliset työtilat ovat käytössä erilaisiin tilaisuuksiin klo 16 jälkeen. Avoin aulatila sopii hyvin max. 40 henkilön luentotilaksi tai vapaamuotoiseen tilaisuuteen. Käytössä on iso TV-näyttö ja langaton WLAN yhteys, muu kokoustekniikka järjestetään tarpeen mukaan. Avoimen tilan lisäksi voidaan tarvittaessa varata erilaisia ryhmätyötiloja.

Hinnat: 

  • Kaikki tilat (Capital, Business, Mentor, aulatila) 25 euroa / tunti
  • Business ja Capital yhdistettynä 50 € / tunti
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron
  • Ryhmätyötilojen käytöstä ei ison kokoustilan vuokrauksen yhteydessä veloiteta maksua.

Kokoustarjoilut YritystaloBusiness Lohjan Novagon neuvottelutiloihin tilataan suoraan pitopalvelusta. Tutustu herkullisiin vaihtoehtoihin ja hinnastoon tästä.Sopimusehdot:  Asiakas on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Asiakas vastaa kaikista vahingoista, joita asiakkaan laitteet, henkilökunta, esiintyjät tai kokousosallistujat aiheuttavat kiinteistölle tai irtaimelle omaisuudelle. Asiakas vastaa Yritystaloon tuomistaan laitteista ja irtaimesta omaisuudesta. Asiakas suostuu noudattamaan Yritystalon henkilökunnan ohjeita talon sekä kalusteiden ja laitteiden käyttöä koskevissa asioissa. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman etukäteistä sopimusta Novagon kanssa.
Lisätiedot ja varaukset: 
Minna-Mari Tiihonen
Minna-Mari Tiihonen
Asiakaspalvelu, viestintä
Organisoinnin taituri, joka vastaa Novagon info- ja toimistopalveluista. Oli kysymys kokoustilavarauksesta, tapahtumajärjestelyistä tai oikean kontaktin löytämisestä, Minna-Mari osaa varmasti auttaa. Etelä-karjalaisella energialla ja sujuvalla englannin kielen taidolla varustetun Minna-Marin työpöydällä on myös Novagon viestinnän tehtävät.  

Varaa kokoustila!

Kokoustila varaus - Novago

6 + 10 =