Siirry pääsisältöön

Visit Finlandin DataHub – tietopankki on maksuton satsaus yrityksesi löydettävyyteen 

Löydettävyys parantaa mahdollisuuksia kasvattaa myyntiä digikanavissa. DataHub on tietokanta, jonne matkailuyritykset voivat lisätä tietoja tuotteistaan ja palveluistaan. Alusta edistää monikanavaista näkyvyyttä, sillä tietoja DataHubista voivat hakea erilaiset toimijat moniin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi myyntialustoille tai markkinoinnissa hyödynnettäväksi. DataHubin käyttö on maksutonta niin matkailuyrityksille kuin tietoa hyödyntäville tahoillekin.

DataHubin tietoja aiotaan käyttää mm. Bookingpointissa, Visit Finlandin kanavissa sekä joidenkin alueellisten matkailuorganisaatioiden, kuten Visit Espoon sivuilla. Yhteistyöorganisaatioita tulee koko ajan lisää, ja yritysten syöttämiä tietoja voivat tulevaisuudessa hyödyntää myös kansainväliset matkailusivustot, kuten esimerkiksi TripAdvisor tai Booking.com. Lisäämällä yrityksesi tuotteet ja palvelut siis varmistat, että ne ovat löydettävissä ja hyödynnettävissä niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin alustoilla.

DataHub säästää yrityksesi aikaa, sillä päivittämällä tuotetiedot DataHubiin päivittyvät ne automaattisesti myös muihin alustan tietoja hyödyntäviin kanaviin. Tuotekuvausten käännökset eri kielille hoituvat myös alustan kautta.

Business Finland järjestää yrityksille perjantaina 4.2 klo 10 – 11 maksuttoman ja käytännönläheisen webinaarin DataHubin käytöstä. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä tai katso tallenne aiemmista webinaareista suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Alueorganisaatioille suunnattuja tilaisuuksia järjestetään perjantaisin 28.1 ja 18.2 klo 10 – 11. Ilmoittautuminen täältä.

Tavoitteena on luoda kattava tietokanta Suomen matkailutarjonnasta. Visit Finland on sitoutunut DataHubin pitkäjänteiseen kehittämiseen ja näkee sen pohjana monelle tulevaisuuden matkailupalvelulle. Alustan käyttö tulee siis yleistymään ja sen merkitys kasvamaan jo lähivuosina.

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot