Welcome - matkailun yhteistyöhanke Länsi-Uudellamaalla

Welcome

– matkailun yhteistyöhanke Länsi-Uudellamaalla

 

 

Welcome-hankkeen tarkoitus on matkailualan mikro- ja pienyrityksien kehittäminen Länsi-Uudellamaalla. Kehitystyön pääpaino on yhteistyössä ja uusien matkapakettien luomisessa sekä tuotteistamisessa. Hankkeen puitteissa kehitämme myös yrittäjien digitaalisia taitoja ja tiedotamme kestävästä matkailusta. Osaamista kehitetään korkealuokkaisten koulutusten, workshoppien ja infotilaisuuksien, sekä benchmarkingmatkojen ja oppilaitosyhteistyön avulla.

Rahoitus on saatu Uudenmaan ELY-keskuksen maaseuturahastolta ja hanke toteutetaan 1.10.2018-31.12.2020.

 

 

Yrittäjät itse ovat olleet mukana vaikuttamassa!

Vuoden 2018 lopussa, pyysimme alueen matkailuyrittäjiä vastaamaan verkkokyselyymme. Saimme runsaasti hyviä vastauksia, joiden mukaan suunnittelimme hankkeen tulevia toimenpiteitä. Kiitos kaikille vastanneille! Tulemme järjestämään juuri sellaisia koulutuksia, valmennuksia, benchmarkingmatkoja ja muita tilaisuuksia, joita toivoitte. Näihin osallistuminen on maksutonta.

 


Kick-off tapahtuma 26.2.2019

 

Welcome -projektin toiminta lähtee todella käyntiin! Aloitamme kaksikielisellä kick-off -tilaisuudella tiistaina 26.2 klo 16:30 – 20:30. Jo tässä ensimmäisessä tilaisuudessa tapaat muita alan yrittäjiä ja voit verkostoitua ja löytää yhteistyökumppaneita. Tilaisuus on maksuton kaikille matkailualan yrityksille läntisellä Uudellamaalla.

Muistathan ilmoittautua ennen 22.2 alla olevasta linkistä!

 

Ohjelma:

Welcome-hankkeen esittely ja vuoden 2019 valmennukset ja muut tapahtumat

Esittelemme projektin toiminnan ja konkreettiset suunnitelmat matkailualan yritysten kehitystyöhön läntisellä Uudellamaalla. Tilaisuudessa kerrotaan vuoden 2019 aikana toteutettavien koulutusten, benchmarking-matkojen ja muiden tapahtumien päivämäärät ja sisällöt.

Seikkailija Pata Degermanin luento

Suomen ainoa seikkailija, joka on tehnyt yli 40 tutkimusmatkaa ympäri maailman, pitää inspiroivan ja ajatuksia herättävän luennon. Saamme kuulla päämäärien saavuttamiseen tarvittavasta uudenlaisesta ajattelutavasta ja yhteistyön voimasta. 

Yritystreffit matkailualan yrityksille

Verkostoituminen ja uusien suhteiden luonti Yritystreffien avulla. Käytämme Business-Makeriä, jolloin osallistujat voivat luoda itselleen profiilin, nähdä, ketkä muut osallistuvat ja sitten päättää pikatreffeistä mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa. Paikalla on myös sellaisia yrityksiä ja muita organisaatioita, jotka voivat auttaa yrittäjiä erilaisissa tilanteissa, mm. Pomoväst, Ykkösakseli ja yrityskehitysyhtiö Novago.

 

 

 


 

 

Tilaa uutiskirjeemme!

5 + 6 =
3 + 2 =

 

 


Seuraa meitä Facebookissa!

 


 

Ota yhteyttä suoraan meihin tai lähetä kysymyksiä, ideoita tai palautetta lomakkeen kautta!

 

Ota yhteyttä!

 

 

Alexandra Stoor

Projektipäällikkö
+358 44 700 4199
alexandra.stoor@novago.fi

 

 

Taina Jukola

Projektityöntekijä
+358 44 758 5691
taina.jukola@novago.fi