Siirry pääsisältöön

Yritysapu tarjoaa Uusmaalaisille yrityksille apua koronakriisistä selviytymiseen

Uusi Yritysapu-palvelu starttaa Uudellamaalla toimivien kolmen kehitysyhtiön, Posintran, Keuken ja Novagon sekä Uudenmaan TE-toimiston yhteistyönä.

Yritysapu-hanke tarjoaa yrityksille ennaltaehkäisevää apua koronaepidemiasta aiheutuvien akuuttien ja ennakoitavissa olevien haasteiden hallintaan. Yritysavun kohderyhmänä on yritykset, jotka työllistävät 2-20 työntekijää, joiden työllistämisvaikutus alueella on merkittävä ja ovat olleet koronakriisin suurimpien kärsijöiden joukossa. Hanke toteutetaan Uudenmaan liiton kriisirahoituksen turvin.

Yrityksen tarpeiden kartoitus ja konkreettista apua
Yritysapu-palvelussa Uudenmaan TE-toimisto kontaktoi yhteistyökumppaninsa SunUra Oy:n avulla Uudenmaan alueen yrityksiä selvittääkseen niiden koronaepidemiasta aiheutuvaa palvelutarvetta. Mikäli yrityksessä todetaan selkeä palvelutarve, yrityksen yhteystiedot välitetään kyseisen alueen hanketoimijalle. Länsi-Uudellamaalla tiedot välitetään Novagolle, joka työstää yrityksen kanssa tarkemman tilanneanalyysin ja konkreettisen etenemissuunnitelman. Tavoitteena on ohjata yritys juuri sen tarvitseman avun pariin.

Yritykselle tarjottava apu määräytyy yrityskohtaisesti tarpeen mukaan. Apu voi olla esimerkiksi tukea kehitysmahdollisuuksien kartoittamiseen, sopivan kriisirahoituksen hakemiseen tai uusien liiketoimintaratkaisujen löytämiseen. Tarkoituksena on tehdä ennakoivia toimenpiteitä, jotta yritys selviäisi koronakriisistä. Yritysavun toiminta-alueella toimii noin 25 000 yritystä, joista hankkeen kohderyhmään kuuluu noin puolet. Hankkeen toteutusaika on noin yksi vuosi.

Lisätietoa Yritysavusta Novagon sivuilla novago.fi/yritysapu

Mikäli yrityksesi haluaa kuulla Yritysavusta lisää tai haluatte varata aikaa tapaamiselle yritysneuvojan kanssa, yhteydenottopyyntö sähköpostitse osoitteeseen: yritysapu@novago.fi

Lisätietoja antaa myös Annika Metsämäki, Yritysneuvoja, +358 44 046 4481

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot