Yritysapu Webinaari: Osakeyhtiön ja yrittäjän verovinkit korona-avustusten vuonna 2020

Osakeyhtiön ja yrittäjän verovinkit korona-avustusten vuonna 2020

 

Webinaarin tavoitteena on lisätä osakeyhtiöyrittäjän ymmärrystä omasta ja osakeyhtiön verotuksesta sekä niiden yhteensovittamisesta. Saat vinkkejä mm. siihen, paljonko erilaisissa tilanteissa on järkevää nostaa palkkaa ja paljonko osinkoa. Olennaista on mm. se, mikä vaikuttaa optimaaliseen palkan ja osingon määrään missäkin tilanteessa. Lisäksi saat kokonaiskuvan yrittäjän ja osakeyhtiön verotuksesta ja verosuunnittelusta. Samalla saat vinkkejä mm. siihen, mitä voit esimerkiksi tilitoimistolta pyytää.

 

Webinaarin ohjelma:

  • Osinkoverotus ja verosuunnittelu
  • Palkkaa vai osinkoa – optimaalinen varojen nostojärjestys
  • Varojennostojärjestykseen vaikuttavat tekijät
  • Muut verotukseen vaikuttavat tekijät ja korona-avustustenkäsittely ja vaikutus
  • Osakeyhtiöyrittäjän verovinkit

Kouluttajana toimii KTM, veroasiantuntija, CEO Kari Alhola, Alhola Consulting Oy

 

Ilmoittaudu mukaan 16.11.2020 mennessä alla olevasta linkistä

Linkki ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin noin tuntia ennen webinaarin alkua. Webinaarit järjestetään Google Meet -sovelluksella. Huomioithan, että Google Meet toimii parhaiten Google Chromen selaimella. Kun liityt webinaariin, huolehdithan, että videokamerasi on suljettu ja mikrofonisi äänettömällä. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatin kautta. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuteen mahtuu 250 osallistujaa.

 

Webinaarin tarjoaa Yritysapu-hanke, jonka päärahoittaja on Uudenmaan liiton myöntämä Uudenmaan Kriisirahoitus (UKRI). Hankkeen toteuttajia ovat Posintra Oy, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke ja Novago Yrityskehitys Oy. Yhteistyökumppanina toimii Uudenmaan TE-toimisto.