Yritysapu Webinaari: Toiminimiyrittäjän verovinkit korona-avustusten vuonna 2020

Toiminimiyrittäjän verovinkit korona-avustusten vuonna 2020 -Webinaarin tavoitteena on lisätä ymmärrystäsi toiminimiyrityksen ja yrittäjän verotuksen lähtökohdista sekä niihin vaikuttavista tekijöistä. Webinaari vahvistaa verosuunnitteluymmärrystäsi ja omia vaikutusmahdollisuuksiasi omaan verotukseesi. Samalla saat vinkkejä siitä, mitä voit tilitoimistolta pyytää. Webinaarin ohjelma:

  • Toiminimen ja yrittäjän verosuunnittelu
  • Toiminimiyrittäjän ansio- ja pääomatulojako
  • Yrittäjävähennys
  • Toiminimiyrityksen verotuksellisia erityiskysymyksiä sekä korona-avustusten käsittely ja vaikutukset
  • Toiminimiyrittäjän verovinkit

Kouluttajana toimii KTM, veroasiantuntija, CEO Kari Alhola, Alhola Consulting Oy.

Ilmoittaudu mukaan 8.11.2020 mennessä alla olevasta linkistä

 

Linkki ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin noin tuntia ennen webinaarin alkua. Webinaarit järjestetään Google Meet -sovelluksella. Huomioithan, että Google Meet toimii parhaiten Google Chromen selaimella. Kun liityt webinaariin, huolehdithan, että videokamerasi on suljettu ja mikrofonisi äänettömällä. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatin kautta. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuteen mahtuu 250 osallistujaa.

 

Webinaarin tarjoaa Yritysapu-hanke, jonka päärahoittaja on Uudenmaan liiton myöntämä Uudenmaan Kriisirahoitus (UKRI). Hankkeen toteuttajia ovat Posintra Oy, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke ja Novago Yrityskehitys Oy. Yhteistyökumppanina toimii Uudenmaan TE-toimisto.