Siirry pääsisältöön

Yrityskummit ja Novago yhteistyöhön!

Yrityskummit ja Novago yhteistyöhön!
Suomen Yrityskummit ry sekä Novago Yrityskehitys Oy ovat sopineet aloittavansa yhteistyön tukeakseen alueen yrittäjiä ja yrityksiä. Sopimuksen myötä Novagosta tulee Länsi-Uudenmaan Yrityskummitoiminnan kontakti ja koordinoija läheisessä yhteistyössä paikallisen aluekummin kanssa.

Aluekummi Markku Ilveskosken mukaan ”Novagon ja Yrityskummien tavoitteet ja toimintatavat ovat niin yhteneväiset ja alueen yritystoimintaa tukevat, että yhteistyön virallistaminen oli mielestämme looginen askel.” Sekä Yrityskummit että Novago auttavat ja tukevat yrityksiä niiden elinkaaren eri vaiheissa. Novagon tj. Tom Gammals toteaa, että ”Yrityskummien antama palvelu tukee erinomaisesti yritysneuvontaamme ja yrityksen on mahdollista saada kummista itselleen pidempiaikainen sparraajaa liiketoiminnan kehittämiseen tai yrittäjyyden ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamiseen.”

Suomen Yrityskummit ry on valtakunnallisesti toimiva suomalainen vapaaehtoisjärjestö, joka kutsuu joukkoonsa kokeneita yrittäjiä, yritysjohtajia ja liike-elämän asiantuntijoita tarjoamaan osaamistaan ja kokemustaan vapaaehtoisesti ja veloituksetta mikro- ja pienyritysten kehittämiseen. Suomen Yrityskummit ry edistää suomalaisen yhteiskunnan työllisyyttä ja kansalaisten hyvinvointia auttamalla maamme mikro- ja pienyrityksiä löytämään yritystensä kehittämiseen uusia toimivia liiketoimintaratkaisuja.

Novago palvelee yrittäjäksi aikovia ja jo toimivia yrittäjiä. Neuvomme perustamisessa, liiketoiminnan kehittämisessä, kansainvälistymisen ja rahoituksen kiemuroissa ja haasteiden yllättäessä. Meiltä saa neuvontaa myös yrityksen osto- ja myyntitilanteissa, sekä silloin kun sukupolvenvaihdos on ajankohtainen. Palvelemme myös rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa. Novago Yrityskehitys Oy:n omistavat viisi läntisen Uudenmaan kuntaa; Hanko, Inkoo, Lohja, Raasepori ja Siuntio.

Varsinainen yhteistyö alkaa 2.12.2019, kun toimintaa tukevat tietojärjestelmät yms. on saatu toimintaan. Tällöin yrittäjä voi Novagon kautta saada yhteyden lähimpään alueella toimivaan yrityskummiin.

Lisätietoa:
Novago: Satu Österberg, 0447599779, satu.osterberg@novago.fi, Tom Gammals, 0509111866, tom.gammals@novago.fi
Länsi-Uudenmaan Yrityskummit ry: Markku Ilveskoski, markku.ilveskoski@yrityskummit.fi

Jaa

Lue myös